English

معاون سازمان بنادر؛

سرعت ترخیص کالا‌های اساسی از بنادر دو برابر شد

معاون سازمان بنادر گفت: سرعت ترخیص کالا‌های اساسی از بنادر کشور دو برابر افزایش یافت.

ترخیص کالا‌های اساسی از بنادر

به گزارش خبرگزاری موج، محمد علی حسن زاده معاون سازمان بنادر گفت: قبل از این که معاون اول رئیس جمهور، وزارت صمت و دیگر دستگاه‌های متولی به مسئله انباشت کالا و مدت ماندگاری آن در بنادر توجه ویژه کنند، نسبت انبارش یا ورود کالا‌های اساسی در بندر امام خمینی (به عنوان مهمترین بندر برای واردات کالا‌های اساسی) به خروج آن‌ها ۲ به یک بود. یعنی اگر ۲ واحد کالا در روز وارد بندر امام خمینی می‌شد، یک واحد از آن خارج می‌شد. اما هم اکنون وضعیت به مراتب بهتر از گذشته شده است.

او ادامه داد: با پیگیری دستگاه‌های متولی مذکور، آمار‌ها نشان‌دهنده افزایش سرعت قابل توجه سرعت ترخیص کالا‌های اساسی از بندر امام خمینی(ره) نسبت به تخلیه و بارگیری این کالا‌ها در یک روز است چرا که به عنوان مثال در ۲ روز گذشته حدود ۷۰ هزار تن کالای اساسی در این بندر تخلیه و تقریبا همین میزان نیز ترخیص شد.

حسن زاده تصریح کرد: عمده پیشنهادات جهت تسریع در ترخیص کالا‌های اساسی و هماهنگی دستگاه‌های متولی از سوی گمرک ایران مطرح و پیگیری شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه