سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

همتی:

زائران اربعین ارز خود را از بانک‌ ها و صرافی‌ ها تامین کنند

رئیس کل بانک مرکزی گفت: تلاش ومذاکره با مسؤلین عراقی برای تأمین دینار برای زوار اربعین به نتیجه نرسید و زائرانی که نیاز به ارز دارند از بانک‌ها و صرافی‌های مجاز اقدام کنند.

همتی

به گزارش خبرگزاری موج، عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی در یادداشت اینستاگرامی خود با تسلیت تاسوعا و عاشورای حسینی  چند نکته درباره بازار ارز را تشریح کرد.

۱- علیرغم تداوم فشار حداکثری، بازار ارز به روند با ثبات خود ادامه می‌دهد و شرایط تحت کنترل و رصد است.

۲-  طی کمتر از شش ماه سال جاری بیش از ۱۶ میلیارد یورو برای کالاها و خدمات اساسی وضروری کشور از طریق بانک مرکزی و سامانه نیما و سایر روشها تأمین شده است. این روند به حول و مدد الهی ادامه خواهد داشت.

۳- برنامه ساماندهی نیازهای ارزی کشور در چارچوب اقتصاد مقاومتی و بدون توجه به برنامه «اعتبار متصل به نفت اروپا» تنظیم شده است، ولی با توجه به اهمیت سرمایه گذاری بلند مدت در کشور برای رشد اقتصادی و بهبود رفاه مردم، جذب اعتبارات در چهارچوب برجام و مذاکرات دولت با طرفهای خارجی مفید است.

۴- بانک مرکزی تلاش خود را برای تأمین نیاز ارزی حج واجب انجام داد، اما با توجه به شرایط پیچیده ارزی کشور ، اولویت بانک تامین نیازهای اساسی ودارو است. لذا، در مقطع کنونی، تأمین ارز عمره مستحبی نمیتواند در اولویت کاری بانک باشد.

۵- متاسفانه تلاش ومذاکره با مسؤلین عراقی برای تأمین دینار برای زوار بزرگداشت حماسه عظیم اربعین به نتیجه نرسید. لذا با عنایت به تجربه تلخ سال گذشته در جریان توزیع ارز درداخل عراق، زائران عزیزی که نیاز به ارز دارند می توانند ازهم اکنون از بانکها وصرافی‌های مجاز نسبت به تهیه آن اقدام نمایند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • جواد

    یعنی واقعاً برای خرید غذای سگ می توانید ارز دولتی بدن ولی برای زیارت عتبات و اربعین نمیشه ؟؟؟!!!

    خدا انشاالله حق مان را هم در این دینا و هم در آخرت از شما بگیرد

  • فریبا

    واقعا متاسفم برا شما... برای هزارتا سفر اروپا و آمریکا ارز میدین فقط برا کربلا اینطوریه...

  • مازیار

    به بانک های و صرافی های میردادماد مراجعه کردم هیچ کدومشون گفتن دینار عراق نداریم.

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه