سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

وزیر ارتباطات خبر داد؛

ثبت نام ۵۲۰۰ خبرنگار و ۳۵۰ زوج برای اینترنت رایگان

وزیر ارتباطات گفت: تا صبح امروز ۵۲۰۰ خبرنگار و حدود ۳۵۲ زوج برای اینترنت رایگان ثبت‌ نام کرده‌اند که ظرف ۴۸ ساعت موردبررسی قرار می‌گیرد و به‌صورت پیامک به اطلاع عزیزان می‌رسد

محمدجواد آذری جهرمی وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات

به گزارش خبرگزاری موج، محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ظهر امروز در حاشیه طرح‌ های ارتباطی دشت ورامین در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: شهرستان‌های استان تهران به لحاظ جمعیتی و تراکم درصد بالایی برخوردار است، یکی از ضعف‌های استان تهران این است که نسبت به بسیاری از شهرهای مطرح کشور جمعیت بالاتری دارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: این پدیده با توجه به وضعیت اقتصادی نرخ تورم و گرانی باعث شده که تعداد زیادی از کسانی که در تهران شاغل هستند، سکونتشان را به شهرستان‌های استان تهران منتقل کنند.

وی افزود: این جابجایی‌ها باعث شده تا اهمیت خدمات‌رسانی در شهرستان‌های استان تهران که و مناطق حاشیه‌ای دوچندان شود تا شهروندان از امکانات مطلوب بهره‌مند شوند.

آذری‌ جهرمی در خصوص وعده رئیس جمهور گفت: سایت ثبت نام اینترنت رایگان به خبرنگاران راه‌اندازی شده و کسانی که در هفته ازدواج، ازدواجشان به ثبت رسیده است تا پایان سال اینترنت رایگان دریافت می‌ کنند و تا صبح امروز ۵۲۰۰ خبرنگار و حدود ۳۵۲ زوج هم ثبت‌ نام کرده‌اند که ظرف ۴۸ ساعت موردبررسی قرار می‌گیرد و به‌صورت پیامک به اطلاع عزیزان می‌رسد و می‌توانند از این خدمات استفاده کنند.

وی در ادامه افزود: برخی از شهرها مثل شهرهای دشت ورامین که از قدمت زیادی برخوردارند از موضوعاتی بوده که مدنظرم است و از سال گذشته برنامه ویژه‌ای برای توسعه ارتباطات برای مناطق مختلف استان تهران داشتیم.

وی تصریح کرد: امروز هم به دشت ورامین آمدیم تا از آخرین وضعیت پروژه‌ها مطلع شویم تا کارهای انجام‌شده را پیگیری کنیم و اقدامات لازم را برای برسی بیشتر که تا کجا پیش رفته است انجام دهیم.

جهرمی یادآور شد: سال گذشته ۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه ارتباطات در منطقه دشت ورامین اختصاص داده شده بود و مناطق شهری که به فضل خدا ارتباط تشان کامل است و به شبکه ملی هم متصل هستند.

وی تصریح کرد: بخش عمده‌ای از مراکز پرجمعیت روستایی در دشت ورامین متصل به شبکه ملی اطلاعات هستند و وضعیت ارتباطی قابل قبولی دارند و بخش کوچکی باقی‌مانده که بیشتر به منطقه جنوب ورامین برمی‌گردد که تا پایان سال جاری این مشکل هم حل خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • حسین

    سلام اصلا سایتش باز نمیشه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه