سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

ابراهیم جلیلی در گفتگو با خبرگزاری موج

مقررات محدود کننده مانع استقرار صنایع سنگین در مناطق آزاد شد

ابراهیم جلیلی گفت:پس از آغاز تحریم های جدید زمینه جذب شرکت های بزرگ خودروسازی، قطعات و لوازم خانگی در مناطق آزاد فراهم شد، اما دستورالعمل و مقرراتی که به این مناطق تسری داده شد مانع تحقق این ظرفیت شد.

منطقه آزاد

معاون سرمایه گذاری و اقتصادی منطقه آزاد ماکو در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج با اشاره به اینکه در حال حاضر تعهدات ارزی یکی از مشکلات صادرکننده ها است، گفت: تصمیم بانک مرکزی برای ایجاد تعهد ارزی باعث شد که تولیدکننده ها در گام نخست بیشتر به بازار داخلی فکر کنند و در گام دوم صادرات از مبادی غیرقانونی را به عنوان گزینه دیگر مورد توجه قرار دهند. چراکه شاهد این بودیم با وجود اینکه کاهش ارزش پولی انتظار این را ایجاد کرده بود که صادرات را افزایش دهد، اما این اتفاق نیفتد.

 

ابراهیم جلیلیافزود: شرایط کنونی فرصتی را فراهم کرده بود که شرکت های بزرگ خودروسازی، قطعات و لوازم خانگی جذب مناطق آزاد شوند، اما دستورالعمل و مقرراتی که به این مناطق تسری داده شد مانع تحقق این ظرفیت شد.

معاون سرمایه گذاری و اقتصادی منطقه آزاد ماکو با تأکید بر اینکه در زمینه مبادلات مالی و تأسیس بانک در مناطق آزاد شرایط بسیار متفاوت از سرزمین اصلی نیست، گفت: به طور قطع تحریم ها همان اثر بازدارنده‌ای که در زمینه مبادلات مالی در سرزمین اصلی دارد در مناطق آزاد نیز وجود دارد، با این حال اگر تسهیل گری انجام شود زمینه تأسیس بانک های جدید در مناطق آزاد فراهم می شود، چراکه در حال حاضر پیچیدگی و ابهام در قوانین مانع از تحقق این هدف تاکنون شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، تحریم ها در یک سال گذشته باعث شد تا تولیدکننده‌ها به دنبال به‌کارگیری راه‌های باشند که هزینه تولید را کاهش دهند، از این رو مناطق آزاد به دلیل مزیت های که در ترانزیت کالا و تولید دارند در کانون توجه قرار گرفتند، به همین دلیل انتظار می‌رفت در ادامه صنایع سنگین و بزرگ در این مناطق مستقر شوند، اما با تسری محدودیت های سرزمین اصلی به مناطق آزاد مزیت های اقتصادی این مناطق تحت تأثیر قرار گرفت، به همین دلیل روند جذب سرمایه‌ها کاهش یافت.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه