سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

معاون معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتگو با خبرگزاری موج؛

مشکل تامین مواد اولیه ذوب آهن به زودی برطرف می شود

جعفر سرقینی گفت: در حال حاضر واگذاری پهنه های معدنی به شرکت های فولادسازی در دستور کار قرار دارد و در مذاکراتی که با شرکت ذوب آهن اصفهان نیز داشته ایم برنامه های برای تأمین بخشی از نیاز مواد اولیه آن داریم.

ذوب آهن اصفهان

معاون معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج با اشاره به اینکه واگذاری پهنه های معدنی به شرکت های پایین دستی زنجیره ای فولاد به مشکلات ناشی از قیمت گذاری پایان می دهد، گفت: در حال حاضر طبق ماده ۳۲ قانون معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت می تواند بخشی از مجوز پهنه های معدنی را بدون برگزاری مزایده به شرکت هایی بدهد که دارای صلاحیت فنی هستند و این مسئله کمک می کند تا آن‌ها بتواند بدون اینکه مشکلی در زمینه قیمت گذاری مواد اولیه همچون سنگ‌آهن داشته باشند نیاز خود را تأمین کنند.

جعفر سرقینی درباره چگونگی حل مشکل شرکت ذوب آهن در تأمین نیاز سنگ‌آهنش، افزود: این شرکت پیش از این از بخش های مختلفی تشکیل شده بود که معدن سنگ آهن نیز بخشی از آن بود اما بعد از آن به دلیل واگذاری بخشی از آن در کنار کک سازی واگذار شد که در نتیجه آن این شرکت برای تأمین نیاز خود به معادن دیگر وابسته شد که در حال حاضر نیز مذاکراتی برای حل این مشکل انجام شده و توافق های نیز به دست آمده است که به زودی به طور کامل اطلاع رسانی می شود، اما در مجموع می توان گفت بخشی از این نیاز این شرکت در نتیجه تصمیم گیری که قرار است به زودی اجرای شود تأمین می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، در یک سال اخیر به دلیل افزایش نرخ دلار بخشی از معدن کاران به صادرات محصولات معدنی تمایل بیشتری نشان دادند و همین مسئله باعث شد که مسئولان شرکت ذوب‌آهن اصفهان بارها نسبت به مشکلات ناشی از تأمین مواد اولیه انتقاد کنند، البته معاون معدنی وزیر صنعت معدن و تجارت در این رابطه نیز اعلام کرد که طبق ماده ۴۳ قانون معادن شرکت های که پهنه های معدنی را در اختیار می کنند ابتدا موظف هستند که نیاز داخلی را تأمین کنند و مازاد را صادر کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه