سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

سعید رسولی مطرح کرد؛

راه اندازی ۲ قطار از تهران به آنکارا و وان از ابتدای تیر

مدیرعامل شرکت راه آهن گفت: پروتکلی بین ایران و ترکیه امضاء شده که بر مبنای آن هر هفته یک قطار از تهران به آنکارا و یک قطار از تهران به وان و بالعکس انجام شود.

سعید رسولی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، مدیرعامل شرکت راه آهن در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن اشاره به نشست های مشترکی که با مسئولان راه آهن ترکیه داشت، گفت: جلسات کارشناسی دو طرف در زمینه مسائل حمل و نقل باعث امضای پروتکلی شده است که بر مبنای آن از ابتدای تیرماه یک قطار از تهران به آنکارا با قیمت ۴۳ یورو در شصت ساعت و بالعکس انجام می شود. همچنین هفته ای یک قطار بین تهران و وان با قیمت بیست یورو در ۲۲ ساعت  مسافران را جابجا کنند.

سعید رسولی با بیان اینکه هر دو کشور به دنبال تعدیل تعرفه ها برای حمل ریلی بار هستند، افزود: جابجایی بار به مناطق سی ای اس از مسیر ترکیه نیز مورد توافق قرار گرفت.

او با تاکید بر اینکه وضعیت بدهی ها و مطالبات بین ایران و ترکیه مشخص شده است، افزود: قرار است قطار گردشگری ترکیه به ایران راه اندازی شود و همچنین برای قطارهای گردشگری ایرانی نیز شرایط تردد فراهم شود. 

او با بیان اینکه توافقات در پروتکل همکاری های بین ایران و ترکیه منعقد شده است، افزود: ۱۰ تا ۲۲ خردادماه نمایشگاه حمل و نقل ریلی با حضور ۱۵۰ شرکت برگزار می شود که ۷ شرکت از روسیه، لتونی و ترکیه  حضور دارند. در طول زمان برگزاری نمایشگاه پاویونی ندارم دیده شده که زمینه همکاری راه آهن با شرکت های خصوصی فراهم شود و مشکلات شرکت ها نیز مورد بررسی قرار گیرد. 

او با تاکید بر اینکه ۲ هزار میلیارد تومان از محل منابع تبصره ۱۸ بودجه تامین شده است، گفت: این اعتبار قرار بود ۴۰ درصد از منابع بانکی، ۴۰ درصد منابع تبصره ۱۸ و ۲۰ درصد از منابع شرکت های متقاضی تامین شود. حال با توجه به اینکه شرایط تخصیص فراهم شده و یکی از بانک ها صادرات عاملیت ۵۰ درصد طرح را پذیرفته است و شرکت ها نیز مورد ارزیابی قرار گرفته است و زمینه اجرای طرح برای ساخت داخلی فراهم شده است.

او با بیان اینکه هفته گذشته جلسه اجرایی کردن برنامه ۹۸ برگزار شد، گفت: در بخش ترانزیت چشم انداز خوبی پیشرو داریم و در نشست فنلاند اعضاء با ارتقای جایگاه شورا بین المللی موافقت شد.

رسولی با تاکید بر اینکه در حمل کانتینری با چین فاصله ۱۳۰۰ کیلومتر کوتاه تر می شود، گفت: توافقات با کشورهای مسیر ترانزیت با چین ضمن کوتاه کردن مقصد زمینه افزایش صرفه اقتصادی جابجایی ریلی با در این مسیر را فراهم می کند

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه