سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

اطلاعیه شرکت توانیر؛

هیچ گونه بحرانی در حوزه برق وجود ندارد

شرکت توانیر در این اطلاعیه خاطرنشان کرد: با تاکید بر اینکه با تلاش همکاران اجرایی صنعت برق، درحال حاضر هیچ گونه بحرانی در حوزه برق وجود ندارد، موارد ذیل به منظور ایجاد اطمینان خاطر هموطنان گرامی اعلام می گردد.

شركت توانير

به گزارش خبرگزاری موج، شرکت توانیر با صدور اطلاعیه ای بر آمادگی نیروهای عملیاتی برق در سراسر کشور تاکید کرد.

متن اطلاعیه به شرح زیر است:

بدینوسیله به اطلاع هموطنان عزیز، می رساند در پی بارش های شدید و وقوع سیل در برخی نقاط کشور، پرسنل صنعت برق در سراسر کشور، در آمادگی کامل به سرمی برند.

لذا با تاکید بر اینکه با تلاش همکاران اجرایی صنعت برق، درحال حاضر هیچ گونه بحرانی در حوزه برق وجود ندارد، موارد ذیل به منظور ایجاد  اطمینان خاطر هموطنان گرامی اعلام می گردد:

۱- با شروع بارش شدید باران   در استان لرستان، برق تعداد ۱۷۰ روستا قطع شد که بلافاصله با ورود اکیپ های عملیاتی، برق بیش از ۹۰ روستا در کمتر از سه ساعت وصل شد.

خاطرنشان می گردد که هم اکنون برق حدود ۷۷ روستا در این استان قطع است که این روستاها بیشتر در مناطق بسیار سخت گذر قرار دارند که به دلیل وقوع سیلاب ، راه دسترسی آنها نیز تخریب شده است و نیروهای عملیاتی برق مترصد بازگشایی مسیردسترسی توسط ارگان های ذیربط جهت وصل برق این روستاها هستند.

۲- خوشبختانه در استان کهگیلویه و بویر احمد تمام مشکلات برقی در روستاهای گرفتار در سیلاب رفع شده و همه مناطق برقدار است.

۳- دراستان گلستان نیز تنها برق دو روستا به دلیل نداشتن راه دسترسی و رانش زمین قطع است که بلافاصله پس از ایجاد امکان دسترسی نسبت به اصلاح شبکه و تامین برق این دو روستا نیز  اقدام خواهد شد.

۴- در  شهر شیراز نیز تنها برق برخی نقاط  "محدوده دروازه قرآن"  به منظور اجرای عملیات امداد بدون خطر و حفظ ایمنی مردم عزیز و جلوگیری از برق گرفتگی احتمالی ، به صورت دستی  قطع شد که در این خصوص نیز همکاران صنعت برق پس از حصول اطمینان از عدم وجود مشکل برای شهروندان، نسبت به وصل برق اقدام نمودند و در حال حاضر شرایط برق در شیراز کاملا عادی می باشد.

روابط عمومی و امور بین الملل شرکت توانیر

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه