سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

افت شدید سود اوراق بلند مدت آمریکا

تردد در مورد توافق برای حل و فصل اختلافات تجاری آمریکا و چین بازارهای سهام را تحت فشار قرار داده و در عین حال سهام جهان در حالی به خود لرزید که با کاهش شدید سود اوراق خزانه داری آمریکا همراه شد.

سهام

به گزارش خبرگزاری موج، به نقل از رویترز، روز چهارشنبه، با افت شدید سود اوراق بلندمدت آمریکا و تشدید نگرانی‌های تجاری که رشد اقتصادی جهان را هم تهدید می‌کند، سهام وال‌استریت سقوط و سهام آسیایی هم همین روند را ادامه دادند.

در عین حال، سهام جهان در حالی به خود لرزید که کاهش شدید سود اوراق خزانه‌داری آمریکا، نگرانی‌ها در مورد وقوع رکورد اقتصادی را بالا برده است. همچنین افزایش تردیدها در مورد این‌ که چین و آمریکا بتوانند در طول دوره صلح موقت خود، به توافقی برای حل‌ و فصل اختلافات تجاری خود دست پیدا کنند، بازارهای سهام را تحت فشار قرار داده است.

گسترده‌ترین شاخص سهام آسیا-اقیانوسیه ام‌اس‌سی‌آی در خارج از ژاپن، ۱.۴ درصد سقوط کرد؛ ضمن اینکه شاخص هانگ‌سنگ در هنگ‌کنگ ۱.۵ درصد سقوط کرد و کامپوزیت شانگهای ۱.۲ درصد از ارزش خود را از دست داد.

نیکی ژاپن ۰.۹ درصد و کوسپی کره‌جنوبی ۰.۸۵ درصد افت کردند.

شاخص بورس استرالیا تحت فشار افت بازارهای جهانی ۱.۳ درصد سقوط کرد، اما با انتشار داده‌هایی که نشان می‌داد رشد اقتصادی استرالیا در ربع سوم امسال، کمتر از حد انتظار بوده است، وضعیت بدتر شد و دلار استرالیا ۰.۴ درصد سقوط کرد و به نرخ ۰.۷۳۱۱ دلار رسید.

در بازار ارز، دلار با تضعیف سود اوراق خزانه‌داری با مشکل روبرو شد و شاخص آن در برابر ارزهای مهم جهان تا نرخ ۹۶.۳۷۹ واحد سقوط کرد؛ اما در معاملات امروز تا بالای ۹۷.۰۰ واحد بهبود یافت. همچنین در برابر ین ژاپن هم دلار ۰.۷۵ درصد سقوط کرد اما توانست بخشی از افت خود را جبران کند و در نرخ برابری ۱۱۲.۹۴ معامله شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه