سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

رئیس­ اتحادیه بنکداران مواد غذایی؛

نیاز بازار به روغن به زودی برطرف می شود

​رئیس­ اتحادیه بنکداران مواد غذایی از تکمیل شدن عرضه روغن به مقدار مورد نیاز بازار با تامین مواد اولیه کارخانه‌ها خبر داد و اعلام کرد قیمت رب هم به زودی کاهش میابد.

بازار ارز تهران

به گزارش خبرگزاری موج، محمد آقاطاهر، گفت:تاخیر در واردات مواد اولیه تولید روغن به کشور، سبب کاهش تولید این کالا شد که با تامین مواد اولیه کارخانه ها در حال تولید هستند و نیاز بازار به زودی بصورت کامل تامین می شود.

وی با اشاره به اینکه وضعیت تامین بازار مواد خوراکی در مراکز عمده فروشی در شرایط عادی و تامین انجام شده است افزود: واردات ۶۰۰ تا یک میلیون تن برنج خارجی به کشور انجام شده است و کمبودی در بازار نیست.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه برنج ایرانی تازه به بازار عرضه شده است گفت: برنج ایرانی برداشت شده در سال گذشته نیز همچنان درحال عرضه و قیمت آن نیز با ۲ تا ۳ درصد افزایش از ۸هزارتومان تا ۱۴ هزارتومان قیمت گذاری شده است.

رئیس ­اتحادیه بنکداران موادغذایی شرایط تامین حبوبات را نیز بسیار مناسب اعلام کرد و ادامه داد: حبوبات جدید درحال برداشت است که به زودی در بازار عرضه می شود کسری برخی از اقلام این کالا نیز با ارز ۴۲۰۰ تومانی به کشور وارد می شود.

آقاطاهر با اشاره به اینکه قیمت رب گوجه به دلیل صادرات و افزایش قیمت گوجه بالا رفته است گفت: به دلیل محدودیت در صادرات و کاهش قیمت گوجه فرنگی قیمت این کالا نیز کاهش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه ­­احتکار خانگی ایجاد شده در زمان افزایش قیمت دلار،​ سبب ایجاد خسارت در بازار خواهد شد افزود: ­مردم در این دوره کالای بسیار زیادی­ خریداری و در منازل خود احتکار کرده اند که امیدواریم قبل از پایان تاریخ انقضا آن را مصرف کنند چراکه این رفتار،​­رکود و برهم خوردن شرایط عادی را به بازار تحمیل می کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه