سرخط خبرها
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

مدیر اجرایی تجهیزات مساجد در پاسخ به موج

معماری مساجد می تواند گردشگر جذب کند

حجت الاسلام والمسلمین سید احمد حسینی شریف گفت: نمایشگاه تجهیزات مساجد و امکان متبرکه فرصت مناسبی برای انتقال تجربیات خیرین مسجدساز و معماران است که می تواند به جذب گردشگر نیز کمک کند.

مسجد کبود تبریز

مدیر اجرایی نمایشگاه تجهیزات مساجد و امکان متبرکه در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری موج درباره اهمیت اجرای رویکرد و الگوی سنتی در ساخت مساجد با هدف جذب گردشگر گفت: در برخی از کشورهای دنیا مساجد با الگوی خاص ساخته اند که گردشگران علاوه بر زیارت از این مکان ها نیز بازدید می کنند، حتی در یک نمونه مسجدی روی دریا ساخته اند که گردشگران در آنجا زیارت و اقامت می کنند.

حجت الاسلام والمسلمین سید احمد حسینی شریف با اشاره به اینکه از صدر اسلام، مساجد در فرهنگ سازی نقش موثری داشته، اظهار کرد: پیامبر در صدر اسلام پس از ورود به شهر منا و مدینه نخست در آنجا مسجد بنا کرد، زیرا نقش مهمی در مسائل فرهنگی و مذهبی دارند.

او با بیان اینکه در تهران بیش از ۳۰۰۰ هزار مسجد وجود دارد، افزود: معماران و خیرین مسجدساز در کشور می توانند در این نمایشگاه تجربیات خود را منتقل کنند و الگوهای جدید ساخت و ساز مساجد را دنبال کنند، زیرا هر مسجد توسط یک معمار ساخته شده و الگوی ساخت آن به افراد دیگری منتقل نشده و در این  زمینه دانشگاه خاصی نیز فعال نیست.

ساخت هتل و ایستگاه مترو 

مرتضی هاشمی مدنی قائم مقام نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب با اشاره به اینکه نمایشگاه شهر آفتاب با هدف کاهش ترافیک داخل شهر تهران در زمان برگزاری نمایشگاه ساخته شده است گفت: در حال حاضر فاز نخست این نمایشگاه اجرا شده که در ادامه برنامه ریزی برای ساخت ایستگاه مترو و هتل اجرا خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری موج نخستین نمایشگاه تجهیزات مساجد و امکان متبرکه از ۳۰ مردادماه با حضور ۴۷ شرکت از ایران، چین و آلمان برگزار می شود که ضمن ارائه توانمندی های طراحی و مهندسی، پروژه ها و تجهیزات جدید خاص مساجد معرفی می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه