سرخط خبرها
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی:

فومن از کمبود درآمد رنج می برد

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای شهر فومن گفت: فومن با وجود دارا بودن گردشگر، در حوزه مدیریت شهری از کمبود درآمد رنج می برد.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، محمد مهدی حجت الاسلام افتخاری با بیان این که مدیریت شهری، مدیریتی متفاوت و چند بعدی است، گفت: رعایت مؤلفه های اقتصادی در حوزه مدیریت شهری بخش بسیار مهمی است.

وی با یادآوری این که فومن با وجود دارا بودن گردشگر، در حوزه مدیریت شهری از کمبود درآمد رنج می برد، خاطرنشان کرد: خبرنگاران و مدیران می باید شهرستان را در رونق بخشیدن اقتصادی یاری کنند.

فرماندار شهرستان فومن

افتخاری با اشاره به این که کمبود منابع مالی و درآمد پایدار مشکلات مهم شهرداری ها هستند، متذکر شد: ان شاء لله با کمک فرماندار پشتیبان شهرداری فومن خواهیم بود.

نماینده شهرستان فومن و شفت تأکید کرد: اگر موفقیتی در فومن کسب شود، کارنامه فومن است نه کارنامه شخصی بنده.

وی در پایان گفت: پروژه پل ورودی فومن تا یک سال دیگر، در هفته دولت یا در دهه فجر سال ۹۸ به بهره برداری خواهد رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه