سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

با پرداخت ۲ هزار و ۴۵۸ میلیارد ریال وام در سه ماه اول سال؛

بانک صادرات ایران ۳ هزار و ۶۹۰ نفر از «اقشار ویژه» را صاحب‌خانه کرد

بانک صادرات ایران طی سه ماه اول سال جاری بالغ بر دو هزار و ٤٥٨ میلیارد ریال وام خرید مسکن به اقشار ویژه پرداخت کرد.

صادرات
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، این بانک در راستای انجام مسئولیت‌های اجتماعی و حمایت از خانواده‌های تحت پوشش سازمان‌ها و نهادهای حمایتی طی سه ماه ابتدای سال ٩٧ با اعطای ٣ هزار و ٦٩٠ فقره وام خرید مسکن اقشار ویژه، بیش از دو هزار و ٤٥٨ میلیارد ریال به این امر اختصاص داد.

بنابر این گزارش، بانک صادرات ایران در ادامه عمل به برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در سال ٩٦ نیز با پشتیبانی از اقشار ویژه بیش از ١٥ هزار و ٤٨٢ فقره وام خرید مسکن به آنها پرداخت کرده که رقم ریالی آن در این سال از ١٠ هزار و ٩٢٩ میلیارد ریال فراتر رفته است. در مجموع از ابتدای سال ٩٦  تا پایان سه ماهه اول امسال این بانک بیش از ١٩ هزار فقره وام به ارزش بیش از ١٣ هزار و ٣٨٧ میلیارد ریال به این امر تخصیص داده است.

کمک به تأمین مالی مسکن اقشار ویژه جامعه، بهسازی و نوسازی مسکن روستایی، حمایت برای احیای بافت‌های فرسوده و نامناسب شهری و کمک به بازسازی مناطق زلزله‌زده از مهم‌ترین فعالیت‌های حمایتی بانک صادرات ایران در بخش مسکن مناطق آسیب‌پذیر کشور در سال‌های اخیر بوده است.

بانک صادرات ایران علاوه بر پرداخت وام‌های خرد و کمک به اقشار خاص جامعه، حمایت از طرح‌های کلان اقتصادی را در اقصی نقاط کشور در دستور کار داشته و با پرداخت میلیاردها ریال تسهیلات، زمینه ارتقای تولید داخلی و اشتغال هزاران نفر را فراهم ساخته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه