سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

مدیرعامل شرکت ملی گاز؛

۷۰ درصد خط لوله نهم سراسری انتقال گاز تکمیل شده است

معاون وزیر نفت در امور گاز از پیشرفت ۷۰ درصدی اجرای خط لوله نهم سراسری انتقال گاز خبر داد که با تزریق گاز به بخش دهگلان تا میاندوآب، این خط پاییز امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

شرکت نفت و گاز مارون

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از وزارت نفت، مدیر عامل شرکت ملی گاز امروز یک شنبه ۱۳ خرداد به بیان توضیحاتی درباره آخرین وضعیت احداث خط لوله نهم سراسری انتقال گاز پرداخت.

حمیدرضا عراقی، در بازدید از روند احداث خط لوله نهم سراسری انتقال گاز در مسیر دهگلان تا میاندوآب، گفت: خط نهم سراسری همانند دیگر خطوط، وظیفه انتقال گاز پارس جنوبی را به عهده دارد، مقصد این خط کریدور غرب و شمال‌غرب کشور است.

وی افزود: تضمین پایداری صادرات گاز در مرزهای غربی کشور، از دیگر وظایف خط لوله نهم سراسری انتقال گاز در کنار خط ششم است.

معاون وزیر نفت در امور گاز با اشاره به طول هزار و ۲۰۰ کیلومتری خط نهم سراسری در مسیر بیدبلند تا بازرگان، اظهار کرد: ۱۱ ایستگاه تقویت فشار گاز برای خط نهم در نظر گرفته شده است؛ این خط با قطر ۵۶ اینچ از منطقه بیدبلند آغاز می‌شود و با پیمودن ۱۱۷ کیلومتر تا اهواز، سپس تا دزفول و کوهدشت به طول ۳۴۰ کیلومتر ادامه دارد.

برای احداث خط نهم سراسری حدود ۴ میلیارد دلار بودجه در نظر گرفته شده است

عراقی، راه‌اندازی خط نهم سراسری را از اولویت‌های شرکت ملی گاز اعلام کرد و گفت: برای احداث خط نهم سراسری حدود ۴ میلیارد دلار بودجه در نظر گرفته شده و ازسوی شرکت مهندسی و توسعه گاز در برنامه پیمان‌سپاری قرار گرفته است، همچنین مطالعات مهندسی بیدبلند- اهواز و اهواز- کوهدشت نیز پایان یافته و فرآیند تبیین اسناد مناقصه‌های آن در حال انجام است، بر این اساس، ابتدا مسیر اهواز - بیدبلند و سپس مسیر اهواز - کوهدشت تا پایان امسال پیمان‌سپاری می‌شود.

خط لوله آب

مدیرعامل شرکت ملی گاز درباره حضور پیمانکاران در اجرای خط لوله نهم سراسری انتقال گاز تصریح کرد: اجرای گستره ابتدای خط؛ از دهگلان تا سقز به طول ۱۲۴ کیلومتر به عهده شرکت نصر جهاد کرمان و اجرای منطقه سقز تا نزدیک میاندوآب روستای ابراهیم‌آباد، حدود ۱۰۶ کیلومتر نیز بر عهده شرکت ایران آروین قرار گرفته است.

وی همچنین به تسهیل اراضی ۲۳۰ کیلومتر از طول خط اشاره کرد و توضیح داد: ۱۹۴ کیلومتر از مسیر، تسهیل اراضی و ۱۷۰ کیلومتر، مسیرسازی شده است، افزون بر این، لوله‌های مورد نیاز برای ۱۱۷ کیلومتر کانال حفاری شده نیز تأمین شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه