سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت؛

احیای نوغانداری در آذربایجان غربی قدمی برای اقتصاد مقاومتی

سید فضل الله قریشی نیاز مصرفی کشور به ابریشم را بیش از میزان تولید این کالا در کشور دانست.

ابریشمو

به گزارش خبرگزاری موج، سید فضل الله قریشی عنوان کرد: با توزیع ۱۰ جعبه تخم نوغان در استان نزدیک به ۳۰۰ کیلو ابریشم را درانتهای سال ۹۷ خواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در استان توتستان برگی وجود ندارد، تصریح کرد: در سال جاری با کاشت ۴۰۰۰ اصله نهال توت اصلاح شده در خوی توتستان اختصاصی نوغانداری ایجاد شده است.

احیای نوغانداری در آذربایجان غربی

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه تولید ابریشم در استان به دلیل نوپا بودن زیاد قابل توجه نیست، اظهارکرد: از آنجایی که این صنعت درشرف شکل گیری بوده و مقدار جعبه توزیعی زیر20 جعبه است بنابراین درنظر داریم درصورت افزایش جعبه در سال‌های آتی بیمه نوغان داری انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه نیاز کشور به نخ ابریشم بیشتر از نخ تولیدی کشور است، بنابراین احیای صنعت نوغانداری در آذربایجان غربی می تواند گام بلندی در جهت اهداف نظام و تحقق سیاست اقتصاد مقاومتی باشد.

قریشی در خصوص برنامه های سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در خصوص ترویج صنعت نوغانداری گفت: دوره آموزش پرورش کرم ابریشم در نقده، خوی و میاندواب با اعتبار 4 میلیون تومان صرفا جهت آموزش و خرید وسایل برگزار شده و در سال جاری نیز دوره های آموزشی برای کارشناسان پهنه جهت ارتقای دانش فنی و علمی و برگزاری دوره آموزشی برای کشاورزان جهت ترغیب به پرورش کرم ابریشم برگزار خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه