سرخط خبرها
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید
  • نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۶ صبح یکشنبه اقامه می‌شود
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است

آخرین جزئیات حادثه نفتکش ایرانی؛

امید برای نجات باقی خدمه بسیار کمرنگ شده است/ امکان نزدیک شدن به نفتکش وجود ندارد

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: متأسفانه امید برای نجات باقی خدمه کشتی سانچی بسیار ضعیف و کمرنگ شده است.

نفت کش

به گزارش خبرگزاری موج، محمد راستاد که همراه با علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مرکز عملیات جست و جوی نجات دریایی بندر شانگهای مستقر است، در گفتگوی زنده با شبکه خبر، درباره آخرین وضعیت نفتکش سانچی گفت: ️در حال حاضر تمام طول کشتی در دود و آتش است و امید برای نجات باقی مانده خدمه، کمرنگ شده است.

امکان ادامه عملیات خنک سازی کشتی در طول شب وجود ندارد

وی با بیان اینکه از دیشب حجم آتش و دود زیاد شده و تمام طول کشتی را فرا گرفته است، افزود: ️فرمانده عملیات نجات اعلام کرد که وضعیت حریق و وزش باد به گونه ای است که امکانی برای ادامه عملیات خنک سازی کشتی در طول شب وجود ندارد. این در حالی است که از صبح زود به وقت شانگهای، نیروهای امداد و نجات دریایی ارتش کشورمان به محل سانحه رسیده اند؛ اما به دلیل شرایط آتش سوزی این نفتکش، امکان نزدیک شدن به آن وجود ندارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: چینی ها از لحظه وقوع حادثه در محل حضور داشتند و ۱۱۰ مایل دریایی را با امکانات ویژه امدادی به همراه نفتکش حادثه دیده شناور در دریا حرکت کردند؛ بنابراین نمی توان تنها بر اساس گفته ها و شنیده ها و برخی نظرات غیرحرفه‌ای نسبت به عملکرد چینی ها در رابطه با حادثه نفتکش سانچی، قضاوت کرد.

نجات باقی خدمه کشتی سانچی

متاسفانه امید برای نجات باقی خدمه بسیار ضعیف و کمرنگ شده است

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه در حال حاضر شناورهای امدادی و آتش خوار به علت حریق گسترده در طول کشتی مجبور به عقب نشینی از محل نفتکش سانحه دیده شده اند، تصریح کرد: ️متاسفانه امید برای نجات باقی خدمه بسیار ضعیف و کمرنگ شده است؛ با این حال وزیر تعاون، علاوه بر آنکه با معاون اول رئیس جمهور به طور مداوم در ارتباط است، با سفرای کشورهای ژاپن و کره جنوبی نیز مذاکراتی برای تسریع در عملیات اطفای حریق انجام داده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه