سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

پرونده کند کردن عمدی گوشی های قدیمی آیفون گشوده شد

پس از آنکه شرکت اپل اذعان کرد که مدل های قدیمی گوشی های آیفون را کند کرده است، یک پرونده قضایی در کالیفرنیا علیه این شرکت گشوده شد.

اپل

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از راشا تودی، پس از آنکه شرکت اپل اذعان کرد که مدل های قدیمی گوشی های آیفون را برای افزایش عمرشان کند کرده است، یک پرونده قضایی در کالیفرنیا علیه این شرکت گشوده شده است.

به گفته خواهان های این پرونده که دو تن از شهروندان لس آنجلس هستند، شرکت اپل برای «کند کردن گوشی های آیفون» هیچگاه از آنها درخواست اعلام رضایت نکرده است. این دو مالک یک گوشی آیفون ۷ و چند مدل قدیمی تر آیفون مدعی شده اند که آنها «از دخالت های انجام شده در استفاده از آیفونشان به منظور کند نمودن عمدی عملکرد گوشی آسیب دیده اند.»

خواهان ها گفته اند: «زمانی که مدل های جدید آیفون به بازار عرضه شده، مدل های آیفون قدیمی آنها کند شده است.» آنها ضمن مطالبه غرامت از شرکت اپل گفته اند، اقدامات این شرکت موجب شده تا آنها از «زیان های اقتصادی و دیگر ضررها» آسیب دیده اند.

این دو خواهان تلاش دارند این پرونده، کل شهروندان آمریکایی دارنده مدل های پایین تر از آیفون ۸ را در بر بگیرد.

روز چهارشنبه اپل اذعان کرده بود که مدل های قدیمی تر آیفون را عمدا کند کرده است. این شرکت اعلام داشت که برای کمک به عملکرد بهینه گوشی هایی که از باطری های قدیمی استفاده می کنند از الگوریتم هایی استفاده کرده که موجب کندی عملکرد این گوشی ها می شود.

اپل اعلام کرده که هدف از این کار مانعت از خاموش شدن غیرمنتظره مدل های قدیمی تر و تداوم عملکرد آنها با بهترین استاندارد ممکن بوده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه