سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

پرونده کند کردن عمدی گوشی های قدیمی آیفون گشوده شد

پس از آنکه شرکت اپل اذعان کرد که مدل های قدیمی گوشی های آیفون را کند کرده است، یک پرونده قضایی در کالیفرنیا علیه این شرکت گشوده شد.

اپل

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از راشا تودی، پس از آنکه شرکت اپل اذعان کرد که مدل های قدیمی گوشی های آیفون را برای افزایش عمرشان کند کرده است، یک پرونده قضایی در کالیفرنیا علیه این شرکت گشوده شده است.

به گفته خواهان های این پرونده که دو تن از شهروندان لس آنجلس هستند، شرکت اپل برای «کند کردن گوشی های آیفون» هیچگاه از آنها درخواست اعلام رضایت نکرده است. این دو مالک یک گوشی آیفون ۷ و چند مدل قدیمی تر آیفون مدعی شده اند که آنها «از دخالت های انجام شده در استفاده از آیفونشان به منظور کند نمودن عمدی عملکرد گوشی آسیب دیده اند.»

خواهان ها گفته اند: «زمانی که مدل های جدید آیفون به بازار عرضه شده، مدل های آیفون قدیمی آنها کند شده است.» آنها ضمن مطالبه غرامت از شرکت اپل گفته اند، اقدامات این شرکت موجب شده تا آنها از «زیان های اقتصادی و دیگر ضررها» آسیب دیده اند.

این دو خواهان تلاش دارند این پرونده، کل شهروندان آمریکایی دارنده مدل های پایین تر از آیفون ۸ را در بر بگیرد.

روز چهارشنبه اپل اذعان کرده بود که مدل های قدیمی تر آیفون را عمدا کند کرده است. این شرکت اعلام داشت که برای کمک به عملکرد بهینه گوشی هایی که از باطری های قدیمی استفاده می کنند از الگوریتم هایی استفاده کرده که موجب کندی عملکرد این گوشی ها می شود.

اپل اعلام کرده که هدف از این کار مانعت از خاموش شدن غیرمنتظره مدل های قدیمی تر و تداوم عملکرد آنها با بهترین استاندارد ممکن بوده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه