سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

مجری طرح گلخانه‌های وزارت جهاد کشاورزی:

۱۲ هزار و ۱۵۷ هکتار گلخانه در کشور وجود دارد

مجری طرح گلخانه‌های وزارت جهاد کشاورزی، گفت: در شرایط فعلی ۱۲ هزار و ۱۵۷ هکتار گلخانه در کشور وجود دارد که در مقایسه با قبل ۳۸ درصد رشد داشته است اما برای بهبود شرایط بهره‌وری آب باید این ارقام افزایش یابد.

گلخانه

به گزارش خبرگزاری موج، ولی‌الله بنی‌عامری امروز در همایش بین‌المللی محصولات گلخانه و تولید و اشتغال پایدار در تهران اظهار کرد: با وجودیکه ایران در منطقه خشک و نیمه‌خشک قرار دارد ۱۰ اقلیم از ۱۵ اقلیم مهم دنیا در کشورمان است.

وی افزود: در شرایطی که با کمبود شدید منابع آبی با افت کیفیت منابع آب شیرین روبرو هستیم باید کارآیی مصرف آب را در کشورمان بالا ببریم که این مهم از طریق توسعه کشت گلخانه‌ای امکانپذیر است.

مجری طرح توسعه گلخانه‌های وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: در شرایط فعلی 12 هزار و 157 هکتار گلخانه در کشور وجود دارد که در مقایسه با قبل 38 درصد رشد داشته است اما برای بهبود شرایط بهره‌وری آب باید این ارقام افزایش یابد.

وی تصریح کرد: کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، آزاد شدن اراضی کشاورزی، امکان تولید محصولات صادرات‌محور، اشتغالزایی و گردش مالی دائمی از جمله مزایای استفاده از گلخانه‌ها است که در برنامه ششم توسعه نیز به این موضوع توجه شده است.

بنی‌عامری گفت: سطح گلخانه‌های کشور در سال 92، 8800 هکتار بود که اکنون به 12 هزار و 157 هزار هکتار رسیده است و این وزارتخانه برنامه‌ریزی کرده که تا افق 1404 سطح گلخانه‌ها در کشور را به بیش از 48 هزار هکتار برساند و پیش‌بینی می‌شود تولید سبزی و صیفی و دیگر محصولات گلخانه‌ای کشور به 21 میلیون تن افزایش پیدا کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه