سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

یک ایرانی متهم به هک کردن شبکه اچ بی او آمریکا شد

وزارت دادگستری آمریکا نام یک شهروند ایرانی را به عنوان متهم شماره یک اخاذی از شرکت فیلم سازی اچ بی او اعلام کرد.

تاج و تخت

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از پایگاه خبری وایرد، روز سه شنبه وزارت دادگستری آمریکا نام یک شهروند ایرانی را به عنوان متهم شماره یک اخاذی از شرکت فیلم سازی اچ بی او اعلام کرد.

در کیفرخواست صادره از سوی وزارت دادگستری آمریکا، یک فرد ۳۹ ساله ساکن ایران با نام ب.مصری، و اسم مستعار «سکوت وحشت» یا «مستر اسمیت» متهم به کلاهبرداری رایانه ای، کلاهبرداری اینترنتی، سرقت هویت و استفاده از رایانه برای اخاذی متهم شده است. در این کیفرخواست توضیح داده شده که چگونه این شهروند ایرانی، اطلاعاتی به حجم حدود ۱.۵ ترابایت از موسسه فیلم سازی آمریکایی اچ بی او سرقت کرده و برای پس دادن این اطلاعات درخواست دریافت ۶ میلیون دلار بیتکوین کرده است. وی همچنین برای وادار کردن شرکت اچ بی او به پرداخت این مبلغ قسمت هایی از اطلاعات به سرقت رفته را در اینترنت منتشر کرده است. این اطلاعات فاش شده از جمله شامل برخی از قسمت های پخش نشده سریال بازی تاج و تخت و شماره تلفن های شخصی برخی از بازیگران بوده است.

جون کیم، دادستان منطقه جنوبی نیویورک در این باره گفت: «مصری طرح هک کردن شبکه اچ بی او را از آن سوی دنیا یعنی ایران سازماندهی کرده است... وی اکنون متهم به ارتکاب جرائم کیفری فدرال است و هرچند هنوز بازداشت نشده اما باید تا ابد و تا زمانی که به دست عدالت سپرده می شود نگران به دام افتادن خود باشد.»

دولت آمریکا فاقد هرگونه موافقتنامه استرداد مجرمین با دولت ایران است. با وجود اعلام این اتهامات علیه این شهروند ایرانی ظاهرا وزارت دادگستری آمریکا خود اذعان دارد که هیچگاه دستش به مصری نخواهد رسید. کیم افزود: «از آنجایی که مصری در ایران حضور دارد متاسفانه ما قدار به بازداشت وی نیستیم.»

در کیفرخواست صادره ادعا شده که مصری در برخی موارد با ارتش ایران برای هک سیستم های نظامی، سیستم های نرم افزاری هسته ای و زیرساخت های رژیم اسرائیل همکاری کرده است. گفته شده که وی عضو یک گروه هکری به نام ترک بلک هت سکیوریتی تیم است که مسئول آسیب زدن به سدها سایت اینترنتی در آمریکا و سایر نقاط جهان است.

گفتنی است، روزنامه واشنگتن پست در طی روزهای گذشته از برنامه وزارت دادگستری آمریکا برای علنی کردن برخی پرونده های خرابکاری منتسب به اتباع ایرانی برای فشار بر کنگره جهت تشدید تحریم ها علیه ایران خبر داده بود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه