سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

محمد شریعتمداری:

اعتبارات نوسازی صنایع از محل تسهیلات بانکی پرداخت می شود

وزیر صنعت، معدن و تجارت اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان به نوسازی صنایع از طریق تسهیلات بانکی خبر داد که از محل تسهیلات بانکی پرداخت می شود.

محمد شریعتمداری

به گزارش خبرگزاری موج، محمد شریعتمداری پیش از ظهر امروز و در حاشیه حضور در کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر کشور بخواهد راه نجات خود را پیدا کند باید تولید آن رقابتی شود، اظهار داشت: رقابتی شدن تولید نیازمند نوسازی صنعت است که در حال حاضر برخی صنایع ما در این زمینه مشکل دارند.

۱۰ هزار میلیارد تومان به نوسازی صنایع اختصاص می یابد

وی در همین رابطه، از اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی دولت برای نوسازی صنایع خبر داد که از محل تسهیلات بانکی پرداخت می شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین افزود: باید شرایطی فراهم شود تا واحدهای متوسط و بزرگ صادرکننده ایجاد شوند که بر این اساس در بودجه ۹۷ باید امکان فعالیت این واحدها به ویژه توسط اتاق های بازرگانی و صنایع و بخش خصوصی فراهم شود و به سمت ایجاد شرکت های بزرگ و متوسط صادرکننده حرکت کنند.

استفاده از کمک های فنی برای پرداخت سود تسهیلات صادرات گرا 

شریعتمداری، استفاده از کمک های فنی برای پرداخت سود تسهیلات صادرات گرا را یکی دیگر از اقدامات ضروری در این حوزه خواند و گفت: فعالان این بخش سرداران و سربازان عرصه اقتصادی هستند که اگر آتش تهیه خوبی برایشان ریخته شود می توانند بازارهای جهانی را فتح کنند.

همچنین در حاشیه حضور وزیر صنعت در نشست کمیسیون صنایع و معادن مجلس، سعید باستانی سخنگوی این کمیسیون نیز با اشاره به جلسه این کمیسیون اظهار داشت: شش سوال از وزیر صنعت مطرح بود که به جز یک نفر که سوال خود را به تعویق انداخت مابقی نمایندگان از سوال شان منصرف شدند.

وی افزود: عمده این سوالات مربوط به گذشته یعنی آبان و آذر سال قبل و فروردین امسال بود که ظاهرا با تعاملاتی که شده، به نتیجه رسیده اند و سوالاتشان را پس گرفته اند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه