سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

قیمت نفت به ۵۷ دلار و ۷۵ سنت رسید

قیمت هر بشکه نفت برنت در پایان معاملات دیروز با ۵۲ سنت، معادل ۰.۹۱ درصد افزایش به ۵۷ دلار و ۷۵ سنت رسید.

نفت

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، در پی کاهش قابل توجه صادرات نفت عراق به دلیل تنش ها در اقلیم کردستان، قیمت نفت دیروز با افزایش همراه بود.

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت در پایان معاملات دیروز با ۵۲ سنت، معادل ۰.۹۱ درصد افزایش به ۵۷ دلار و ۷۵ سنت رسید. قیمت نفت خام آمریکا نیز در پایان معاملات دیروز با ۳۳ سنت، معادل ۰.۶۴ درصد افزایش به ۵۱ دلار و ۸۴ سنت رسید.

یک منبع کشتیرانی گفت: صادرات نفت کردستان عراق از طریق بندر جیهان ترکیه به طور متوسط به ۲۱۶ هزار بشکه در روز رسیده در حالی که معمولا میزان صادرات نفت از این منطقه به حدود ۶۰۰ هزار بشکه در روز می رسید.

نیروهای عراقی این هفته کنترل دو میدان نفتی بزرگ در شمال غرب کرکوک را از پیشمرگه های کرد پس گرفتند و وزارت نفت عراق در بغداد انتظار دارد که تولید نفت از این میادین از روز یکشنبه مجددا از سر گرفته شود.

شرکت رزنفت، بزرگترین شرکت نفتی روسیه توافق کرده که با سرمایه گذاری ای ۱.۸ میلیارد دلاری کنترل خط لوله نفتی اصلی کردستان عراق را در اختیار بگیرد.

بازار نفت در مسیر خود به سمت توازن مجدد قرار دارد

اولیویر جاکوب، تحلیلگر ارشد موسسه مشورتی پتروماتریکس گفت: قرارداد با رزنفت «هرگونه اقدام بغداد علیه جریان نفت از طریق این خط لوله را اندکی سخت می کند.»

تحلیلگران گفتند: بازار نفت در مسیر خود به سمت توازن مجدد قرار دارد.

بانک سرمایه گذاری جفریز آمریکا اعلام کرد: «بازار نفت با اندکی کمبود عرضه مواجه شده و ما انتظار داریم این وضعیت دست کم تا پایان سال تداوم داشته باشد.»

آمارهای اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می دهد میزان ذخایر نفت خام تجاری این کشور با ۱۵ درصد کاهش نسبت به رکوردهای ثبت شده در ماه مارس به ۴۵۶.۵ میلیون بشکه رسیده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه