سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خبر داد

صنف تولیدکنندگان تجهیزات و نظام صنفی رایانه‌ای کشور وظیفه ارزیابی و تشخیص تولیدات داخلی را دارند

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: دو تشکل بزرگ صنفی صنف تولیدکنندگان تجهیزات و نظام صنفی رایانه‌ای کشور وظیفه ارزیابی و تشخیص تولیدات داخلی را دارند.

فلاح

به گزارش خبرگزاری موج، حسین فلاح در نشستی تخصصی با موضوع بررسی نظام‌نامه پیوست فناوری اطلاعات با بیان اینکه بیش از ۹۵ درصد از ظرفیت‌های ارائه خدمات این حوزه در اختیار بخش خصوصی است، گفت: نظام‌نامه پیوست فناوری اطلاعات چارچوب‌هایی را برای دخالت بخش دولتی در این حوزه مقرر می‌کند. در همین راستا طبق مصوبه ۱۶۳ کمیسیون تنظیم مقررات مقرر شده است که از ظرفیت‌های داخلی بیشتر استفاده شود. ما موظف شده‌ایم بر این اساس اپراتورها را ارزیابی و فرآیندهای تشویقی را اجرا کنیم.

وی با بیان اینکه دو تشکل بزرگ صنفی صنف تولیدکنندگان تجهیزات و نظام صنفی رایانه‌ای کشور وظیفه ارزیابی و تشخیص تولیدات داخلی را دارند، گفت: در واقع خود صنف‌ها کار اصلی را انجام می‌دهند و تشخیص می‌دهند که آیا اساسا شرکت‌هایی که خواهان قرارداد هستند از ظرفیت تولید داخلی برخوردار هستند یا نیستند. عمده مصرف تولیدات داخلی توسط چند اپراتور تلفن‌های همراه و مخابرات تولید می‌شود که ما فرآیند اصلاح پروانه این شرکت‌ها را داشته‌ایم.

فلاح با اشاره به اینکه مجموعه مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی می‌تواند باعث حمایت بیشتر از تولید داخلی شود، گفت: پیوست فناوری اطلاعات علیرغم لازم‌الاجرایی بودن آن، اما به صورت یک طرفه انجام می‌شود. مواردی که در پروانه اپراتورها جای داده‌ایم در نهایت از نظر اجرایی کار را برای تنظیم مقررات بسیار راحت‌تر کرده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه