سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

آژانس بین المللی انرژی:

تقاضا برای نفت خام در سال ۲۰۱۸ به ۱.۴ میلیون بشکه در روز کاهش می یابد

آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد عرضه و تقاضای جهانی نفت در سال آینده میلادی تا حد زیادی به توازن خواهد رسید.

نفت

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد عرضه و تقاضای جهانی نفت در سال آینده تا حد زیادی به توازن خواهد رسید، زیرا رشد در میزان مصرف به کاهش میزان نفت ذخیره شده در طی ۳ سال گذشته کمک خواهد کرد و افزایش سریع تولید را خنثی خواهد نمود.

این آژانس غربی مستقر در پاریس در گزارش ماهیانه خود گفته که همچنان پیش بینی می کند که میزان تقاضای جهانی برای نفت خام در سال ۲۰۱۷ به میزان ۱.۶ میلیون بشکه در روز افزایش یابد و این رقم در سال ۲۰۱۸ به ۱.۴ میلیون بشکه در روز کاهش یابد.

آژانس بین المللی انرژی در گزارش خود می افزاید: «با توجه به این فرض که میزان تولید نفت اوپک بدون تغییر خواهد ماند و شرایط آب و هوایی عادی خواهد بود، پیش بینی می کنیم که قیمت نفت در سه دوره از ۴ دوره سه ماهه سال ۲۰۱۸ متوازن باشد.»

«در کل سال ۲۰۱۸، تقاضا برای نفت و تولید از سوی غیر اوپکی ها تقریبا به یک میزان رشد خواهد کرد و این چشم انداز کلی است که احتمالا مانع از افزایش بیشتر قیمت ها خواهد شد.»

آژانس همچنین گفته، میزان ذخایر نفت تجاری جهان احتمالا در سه ماهه سوم امسال کاهش یافته که تنها دومین کاهش میزان ذخایر از زمان آغاز افت قیمت ها در سال ۲۰۱۴ تاکنون به شمار می رود. این کاهش به لطف افت میزان نفت ذخیره شده بر روی دریا یا نفت در حال ترانزیت رخ داده است.

بر این اساس، میزان ذخایر صنعتی در کشورهای صنعتی در ماه اوت به میزان ۱۴.۲ میلیون بشکه کاهش یافته و به ۳.۰۱۵ میلیارد بشکه رسیده است، اما این رقم همچنان ۱۷۰ میلیون بشکه بالاتر از میزان متوسط ۵ سال اخیر است.

آژانس بین المللی انرژی در این گزارش میزان تبعیت اوپک از توافق کاهش تولید را در ماه سپتامبر ۸۸ درصد و از ابتدای امسال تاکنون ۸۶ درصد پیش بینی کرده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه