سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

به گزارش شرکت عمران شهر جدید پردیس خبر داد

واگذاری ۸۰ هزار مسکن مهر پردیس

شرکت عمران شهر جدید پردیس اعلام کرد: در پروژه مسکن مهر شهر جدید پردیس قرار است بیش از ۸۰ هزار واحد مسکونی به متقاضیان واگذار شود که تاکنون بیش از ۲۱ هزار واحد آن افتتاح شده و مابقی به تدریج با تکمیل به متقاضیان واگذار خواهد شد.

مسکن مهر شهر جدید پردیس

به گزارش خبرگزاری موج از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، از این مبلغ ۲۰.۶ میلیارد تومان از محل تهاتر زمین‌های در اختیار شرکت عمران، ۱۳۰ میلیارد تومان از محل اوراق خزانه اسلامی، ۴۳.۴ میلیارد تومان از محل یارانه مسکن مهر و ۲۰.۶ میلیارد تومان از منابع داخلی تأمین شده است.
شرکت عمران شهر جدید پردیس پیش بینی کرده است که در حال حاضر 2 هزار و 584 اعتبار دیگر برای تکمیل پروژه‌های آماده‌ سازی، محوطه‌ سازی و خدمات زیربنایی و روبنایی از جمله خدمات آموزشی، مذهبی، کلانتری، درمانی، فضای سبز، آتش‌نشانی ،شبکه‌های آب، برق، فاضلاب، اجرای مخازن، اجرای تصفیه‌ خانه فاضلاب، اجرای دکل‌های برق و محوطه‌سازی در این شهر جدید مورد نیاز است.
آمار تعداد واحدهای افتتاح شده در شهر جدید پردیس حاکی از افتتاح ۱۳ هزار و ۹۱۵ واحد مسکن مهر در طی ۱۶ ماه گذشته در این شهر است که با احتساب افتتاح ۷ هزار و ۷۲۱ واحد قبلی آن در مجموع تاکنون در این شهر ۲۱ هزار و ۶۳۶ واحد به بهره برداری رسیده است.
 در پروژه مسکن مهر شهر جدید پردیس قرار است بیش از ۸۰ هزار واحد مسکونی به متقاضیان واگذار شود که تاکنون بیش از 21 هزار واحد آن افتتاح شده و مابقی به تدریج با تکمیل به متقاضیان واگذار خواهد شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • قشر ستمدیدیه دولت

    قبول نیست دیگه بعد چند سال انتظار باید یه اشانتیون هم بزارن روش

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه