سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

سعید شیرزادی در گفتگو اختصاصی با موج؛

نقدینگی باعث زایش و تولید در بازار سرمایه است

کارشناس مسائل مالی با بیان اهمیت توجه به بازار سرمایه گفت: رشد بازار سرمایه موجب ایجاد اشتغال پایدار و توسعه اقتصادی خواهد شد.

شیرزادی

سعید شیرزادی در مصاحبه با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج در ارتباط با وضعیت بورس کشور گفت:با توجه به افزایش قیمت فلزات اساسی و پیش بینی کاهش نرخ سود بانکی، شرایط بازار سرمایه مناسب به نظر می رسد، انتظار فعالین بازار سرمایه رشد سهام است و پیش بینی می شود ماه های آینده ماه های خوبی برای بازار بورس باشد.

وی در ارتباط با تاثیر بازار سرمایه بر کاهش نرخ بیکاری و افزایش رشد اقتصادی گفت: معمولا بخش اعظمی از سرمایه های ثابت شرکت ها از بازار سرمایه تامین می شود. رشد بازار سرمایه کمک می کند تا منابع با ثبات جذب شرکت ها شود و شرکت ها توانایی ایجاد طرح های توسعه داشته باشند و این امر موجب ایجاد اشتغال پایدار خواهد شد، همچنین توسعه بازار سرمایه باعث خواهد شد کارهای تولیدی مولد شوند.

شیرزادی ادامه داد:عمدتا در کشور های توسعه یافته یکی از مهم ترین مسیر های اشتغال، تقویت بازار سرمایه است. با توجه به بیانات مقام معظم رهبری و توجه ویژه ایشان به اشتغال و کار آفرینی در بستر اقتصاد مقاومتی انتظار می رود توجه به بازار سرمایه بیش از گذشته مدنظر قرار گیرد تا کشور بتواند در مسیر توسعه حرکت کند و با ایجاد اشتغال پایدار چرخه اقتصادی کشور در مسیر رشد و نمو گام بردارد.

شیرزادی در پایان گفت نقدینگی مانند سیلی است که به هرجا برود ویرانگر است. بطور مثال نقدینگی اگر وارد بازار ارز شود قیمت ارز را بالا خواهد برد، اگر در بازار مسکن وارد شود اثری مشابه خواهد داشت، تنها جایی که نقدینگی قابل کنترل است و باعث زایش و تولید می شود بازار سرمایه است و سیاست گذاری در این زمینه به تولید اشتغال، رشد اقتصادی و سایر شاخص های اقتصادی کمک خواهد کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه