سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

مدیر شرکت هواپیماسازی امبرائر برزیل:

امبرائر هنوز مجوز آمریکا برای فروش هواپیما به ایران را نگرفته است

مدیر شرکت هواپیماسازی امبرائر برزیل گفت: این شرکت همچنان منتظر کسب مجوز از اداره کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا برای فروش هواپیما به ایران است.

هواپیما

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، پائولو سزار سیلوا، مدیر شرکت هواپیماسازی امبرائر برزیل گفت: این شرکت همچنان منتظر کسب مجوز از اداره کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا برای فروش هواپیما به ایران است.

بر اساس توافق برجام، دولت آمریکا موظف شده مانع فروش هواپیما توسط شرکت های آمریکایی و غیر آمریکایی به ایران را بردارد. شرکت های خارجی ای مانند امبرائر، به دلیل استفاده از قطعات و فن آوری های تولید شده توسط شرکت های آمریکایی در هواپیماهایشان، برای صادرات به ایران نیاز به مجوز دولت آمریکا دارند.

این در حالی است که شرکت آمریکایی بوئینگ تاکنون مجوز فروش ده ها فروند هواپیما به ایران را دریافت کرده است. مقامات شرکت بوئینگ گفته اند، امضای قرارداد فروش هواپیما به ایران بیش از ۱۰۰ هزار فرصت شغلی در داخل آمریکا ایجاد می کند.

سیلوا افزود: ما انتظار داریم در بخش های بازرگانی، اجرایی و دفاعی صنعت هوانوردی شاهد تقاضای بالایی باشیم که موجب تقویت درآمد شرکت در سال آینده میلادی خواهد شد.

مدیر شرکت امبرائر از ارائه برآوردی دقیق در مورد عملکرد شرکت متبوع خود خودداری کرد اما گفت که هنوز زمان برای ایرلاین های مختلف جهت ثبت سفارش هواپیماهایی که باید در سال آینده تحویل داده شوند وجود دارد. وی همچنین علاقمندی به هواپیماهای نظامی و افزایش سوددهی جت های مسافربری شرکت امبرائر را از عوامل مثبت چشم انداز سال ۲۰۱۸ این شرکت اعلام کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه