سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

افتتاح صندوق امانات و خزانه بانک پارسیان در مشهد مقدس

در مراسمی همزمان با سالروز میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) صندوق امانات و خزانه حوزه مشهد، با حضور خلیل پور مدیر امور شعب، بیژنی مدیر پشتیبانی، دادور رییس اداره امور شعب شهرستان و مناطق آزاد، مهرگان رییس حوزه مشهد و تعدادی ازمشتریان، کسبه و تجار در محل شعبه احمدآبادافتتاح شد.

پارسیان

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان، مدیر امور شعب بانک پارسیان در این مراسم با تاکید بر اهمیت توجه به نیازهای بانکی مشتریان گفت :اطمینان بخشی و ایجاد آسودگی خاطر برای مشتریان از اولویت‌های بانک پارسیان است و به همین منطور بانک پارسیان توسعه صندوق امانات را در شعب منتخب خود و در محیطی امن و عاری از خطر، در دست اقدام دارد تا به این ترتیب رضایتمندی بیشتر مشتریان خود را جلب نماید.

خلیل پور افزود: صندوق امانات بانک پارسیان مجهز به سوئیچ‌های هوشمند بوده و از طریق سیستم‌های رایانه‌ای نظارت و کنترل می‌شود و تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی با داشتن یکی از انواع حساب‌ها نزد شعب بانک پارسیان می‌تواند مطابق دستورالعمل بانک از خدمات صندوق‌های اجاره‌ای استفاده کنند. همچنین با افتتاح خزانه حوزه مشهد، پول رسانی و تامین نقدینگی برای شعب بانک پارسیان در مشهد مقدس آعاز شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه