سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

معاون وزیر جهاد کشاورزی مطرح کرد

زودرس شدن محصولات کشاورزی با فیلم‌های پوشش گلخانه‌ای

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر نقش فیلم‌های پوشش گلخانه‌ای در زودرس شدن محصولات کشاورزی گفت: با توسعه این روش از میزان علفهای هرز در سطح زیرکشت کاهش می‌یابد و در آب مصرفی کشاورزان نیز صرفه‌جویی به عمل می‌آید.

کشاورزی

به گزارش خبرگزاری موج، محمدعلی طهماسبی امروز در هم‌اندیشی اجرای استاندارد فیلم‌های پوشش گلخانه اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های امروز متخصصان بخش کشاورزی موضوع تبخیر آب است. میزان بارندگی‌ها در مناطقی از کشور ۳ هزار میلیمتر و در برخی مناطق کم است بنابر این باید به موضوع تبخیر بیشتر توجه کرد.

وی افزود: در این شرایط باید از تکنولوژیها و فناوریهای روز بخش کشاورزی برای کنترل مصرف آب و تبخیر آن استفاده کنیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در این زمینه وزارت  جهاد کشاورزی چند موضوع مهم را دنبال می‌کند که یکی از آنها فیلم‌های پوشش گلخانه‌ای است.

طهماسبی تصریح کرد: طرح ساماندهی و آبیاری بخش کشاورزی و توسعه گلخانه‌ها در این بخش در دستور کار قرار دارد و به دنبال انتقال سبزی و صیفی و جالیزی و محصولات آب‌بر به گلخانه هستیم.

* سطح زیر کشت گلخانه‌ها به ۱۱ هزار هکتار می‌رسد

وی با بیان اینکه در سال ۹۶، ۱۱ هزار هکتار محصولات کشاورزی در گلخانه تولید می‌شود، گفت: در برنامه ششم توسعه این رقم به ۱۶ هزار هکتار می‌رسد و باید در نظر داشت که در سال ۹۱ سطح زیر کشت گلخانه‌های کشور ۸ هزار هکتار بوده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در برنامه چشم‌انداز نیز ۴۸ هزار هکتار سطح زیر کشت گلخانه‌ها خواهد بود و توسعه این امر زمینه مناسبی برای استفاده از فیلمهای پوشش پلیمری است.

* استفاده از فیلم‌های پوشش گلخانه‌ای باعث زودرس شدن محصولات کشاورزی می‌شود

طهماسبی ادامه داد: استفاده از این فیلمها باعث می‌شود محصولات کشاورزی نظیر سبزی و صیفی و محصولات جالیزی پیش‌رس شود و در نتیجه کشت‌ها و تولیدات کشاورزان در زمان کوتاه‌تری به نتیجه برسد و سریع به بازار انتقال یابد.

وی با اشاره به لزوم استانداردسازی فیلمهای پوشش گلخانه‌ای گفت: این تولیدات باید استانداردسازی لازم درباره آنها صورت گیرد و به هر کسی اجازه تولید آن را ندهیم که در این راستا بازار مصرف نیز توقع خود را بالا خواهد برد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اهمیت تخصصی سازی تولید فیلمهای پوشش گلخانه‌ای گفت: این محصولات باید به صورت متنوع و براساس اقلیم منطقه تولید شود به طوری که کیفیت تولید فیلم پلیمری که در جنوب مورد استفاده قرار می‌گیرد با شمال کشور باید متفاوت باشد.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه