سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

روسیه از تمدید توافق کاهش تولید حمایت کرد

وزیر انرژی روسیه از تمدید توافق کاهش تولید حمایت و اعلام کرد این اقدام به دستیابی سریع‌تر به یک بازار سالم‌تر کمک می‌کند.

نوواک

به گزارش خبرگزاری موج، الکساندر نوواک، وزیر انرژی روسیه در اظهاراتش مشخص نکرد از نظر وی محدودیت تولید تا چه مدتی باید تمدید شود.

با این همه یک سخنگوی وزارت انرژی روسیه اظهار کرد یک گزینه که از سوی این کشور مورد بحث قرار گرفته است، تمدید توافق کاهش تولید فراتر از سال میلادی جاری است. اما وی خاطرنشان کرد نمی‌تواند حمایت روسیه از ادامه توافق کاهش تولید در سال ۲۰۱۸ را تایید کند.

خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان سعودی روز دوشنبه در سخنانی در کنفرانس "نفت و گاز آسیا" در کوالالامپور گفته بود: وی مطمئن است که کشورهای عضو و غیرعضو اوپک توافق کاهش تولید را تا پایان سال میلادی جاری و احتمالا فراتر از آن تمدید خواهند کرد.

اوپک که عربستان بزرگترین صادرکننده آن به شمار می‌رود و همچنین شمار دیگری از تولیدکنندگان خارج از این سازمان شامل روسیه، با هدف حمایت از بازار متعهد شده اند تولیدشان را در نیمه اول سال میلادی جاری به میزان ۱.۸ میلیون بشکه در روز کاهش دهند.

نوواک در اظهاراتی که از سوی وزارت انرژی روسیه منتشر شد، اعلام کرد: روسیه همبستگی کامل خود با تلاش‌های شرکایش که با هدف متعادل کردن بازار جهانی نفت انجام می‌گیرد را اعلام می‌کند و معتقد است تلاش‌های مشترک تاکنون بسیار موثر بوده اند.

وی گفت: بر این باور است که رشد تقاضا برای نفت، کاهش تولید در ماه‌های آینده را موثرتر می‌کند و پایبندی تولیدکنندگان عضو و غیرعضو اوپک به پیمان توافق کاهش تولید را ۱۰۰ درصد می‌داند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه