سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

یک مقام نفتی ایران در مصاحبه با بلومبرگ خبر داد

ایران خود را برای تحریم های جدید آمریکا آماده می‌کند

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت، ایران در حال خرید تجهیزات است تا در صورتی که آمریکا تصمیم به اعمال تحریم های بیشتر علیه اقتصاد این کشور بگیرد، از بروز اختلال احتمالی در تولید گاز از میدان پارس جنوبی جلوگیری کند.

ترامپ

به گزارش خبرگزاری موج، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس در مصاحبه با بلومبرگ گفت، ایران در حال خرید تجهیزات است تا در صورتی که آمریکا تصمیم به اعمال تحریم های بیشتر علیه اقتصاد این کشور بگیرد، از بروز اختلال احتمالی در تولید گاز از میدان پارس جنوبی جلوگیری کند.

محمد مشکین فام، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت، این شرکت در حال خرید «تجهیزات ضروری ای» است که در صورت وضع تحریم های جدید آمریکا علیه ایران، مانع از توقف فعالیت ها در میدان فراساحلی پارس جنوبی می شود. وی افزود، بر اساس تحریم های جدید، خرید یک دریچه ساده توسط شرکت برای این میدان «به سخت ترین کار» تبدیل خواهد شد.

مشکین فام افزود: «آنها در مجموع قادر نخواهند بود کار ما را متوقف کنند، اما به میزان قابل توجهی سرعت پیشرفت کار را در اینجا در میدان گازی پارس جنوبی کند خواهند کرد و فعالیت ها را به شکلی نجومی پرهزینه خواهند کرد.»

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا پس از انجام آزمایش موشکی توسط ایران در اوایل سال جاری میلادی، تحریم های جدیدی را علیه تهران به اجرا گذاشت و سناتورهای آمریکایی نیز طرحی را ارائه کرده اند که در صورت تصویب، تحریم های بیشتری را بر علیه ایران اعمال می کند.

مشکین فام افزود، ۲۴ فاز توسعه ای در پارس جنوبی مجموعا دارای ظرفیت تولید روزانه ۵۷۰ میلیون متر مکعب گاز است واین فازها در حال حاضر حدود ۵۰۰ میلیون متر مکعب تولید می کنند.

وی روز یکشنبه در یک کنفرانس خبری گفته بود، شرکت پارس به دنبال گرفتن ۳۰ میلیارد دلار اعتبار از وزارت نفت ایران برای جلوگیری از کاهش فشار گاز در این میدان است. این علاوه بر ۹۰ میلیارد دلاری خواهد بود که دولت ایران برای توسعه میدان پارس جنوبی اختصاص داده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه