سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

قیمت طلا به ۱۲۶۸ دلار رسید

در حالی که آمارهای بالاتر از حد انتظار از نرخ تورم در حوزه یورو موجب تقویت ارزش یورو در برابر دلار آمریکا شده، و در حالی که به دلیل نگرانی ها در مورد تجارت جهانی، بازارهای بورس عقب نشینی کرده بود، قیمت طلا روز جمعه افزایش یافت.

طلا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، در حالی که آمارها حکایت از آن دارد که فشار روی بانک مرکزی اروپا وجود دارد تا اقدامات محرک اقتصادی اش را از ماه ژوئن کاهش دهد، ارزش یورو به بالاترین رقم در طی ۵ ماه و نیم گذشته رسید. تضعیف دلار در برابر یورو موجب شد تا قیمت طلا که به دلار ارزش گذاری می شود بالاتر برود.

بر اساس این گزارش قیمت هر اونس طلا در پایان معاملات دیروز با ۰.۳۱ درصد افزایش به ۱۲۶۸ دلار و ۲۸ سنت رسید و در مسیر افزایش قیمت بیش از ۱.۵ درصدی در ماه آوریل قرار داشت.

قیمت طلای آمریکا برای تحویل در ماه ژوئن نیز در پایان معاملات دیروز با ۰.۲ درصد افزایش به ۱۲۶۸ دلار و ۳۰ سنت رسید.

حمزه خان، تحلیلگر موسسه آی ان جی گفت: «در حال حاضر قیمت ۱۳۰۰ دلار برای طلا جذاب تر از ۱۱۰۰ دلار به نظر می رسد... اندکی تضعیف بیشتر دلار در کنار تنش های بیشتر در کره شمالی می تواند وضعیت را برای بالاتر رفتن قیمت فلز زرد مساعد سازد.»

نگرانی ها در مورد تنش ها در شبه جزیره کره و تهدید ناشی از نمایش قدرتمند مارین لوپن در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه موجب تقویت اشتهای سرمایه گذاران برای حضور در بازار طلا شده است.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره دیروز با ۰.۱ درصد کاهش به ۱۷ دلار و ۲۰ سنت رسید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه