سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

چرا دلار ضعیف شد

با وجود تمامی عواملی که می‌توانست در تقویت ارزش دلار در بازارهای جهانی اثر گذار باشد، اما اثر منفی برخی رخدادهای دیگر موجبات تضعیف ارزش دلار را فراهم آورد.

دلار

به گزارش خبرگزاری موج، تازه‌ترین تحولات بازار جهانی ارز در هفته منتهی به ۲۳ آوریل (چهارم اردیبهشت‌ماه) نشان می‌دهد که در هفته گذشته ارزش دلار در مقابل یورو، پوند و فرانک سوئیس کاهش، اما در مقابل ین ژاپن افزایش داشته است.

گزارش بانک مرکزی از این حکایت دارد که عواملی همچون سودگیری از ارزش بالای ین و فروش آن در مقابل دلار و سایر ارزها همچنین سخنان وزیر خزانه‌داری آمریکا از عوامل تقویت ارزش دلار بوده است. در سویی دیگر مواردی همچون آزمایش جدید موشکی کره شمالی و اعلام انتخابات زودهنگام در انگلیس موجبات تضعیف ارزش دلار را فراهم آورد.

بنابراین گزارش، در هفته قبل وزیر خزانه‌داری آمریکا برخلاف گفته‌های ترامپ عنوان کرد که «دلار قوی در بلندمدت خوب است»، این اظهارات موجب شد دلار در مقابل ین تقویت شود. به عبارتی اعلام وزیر خزانه‌داری آمریکا مبنی بر این‌که قصد ترامپ از قوی خواندن دلار، تضعیف آن نیست موجب شد تا حدودی این ارز تقویت شود. اما چندی نکشید که دلار در مقابل سایر اسعار تضعیف و با افت شاخص همراه شد.

در این دوره کره شمالی نیز یک موشک بال استیک را مورد آزمایش قرار داد که موجب شدت گرفتن تنش‌های بین کره و آمریکا شد. این موضوع علی‌رغم کاهش بازده اوراق قرضه تقاضا برای دلار را نیز کاهش داد. ظاهرا افزایش تقاضا برای اوراق قرضه آمریکایی و افزایش قیمت آن بیشتر منشأ داخلی داشته و برای پایین آمدن ریسک بوده که بر تقاضای دلار تاثیر مثبتی نداشته است.

از سویی دیگر گرچه انتشار گزارش فدرال رزرو که بر احتمال افزایش نرخ بهره در سال ۲۰۱۷ تاکید داشت عاملی برای تقویت ارزش دلار بود، اما در مجموع نااطمینانی‌های سیاسی روند این ارز را معکوس کرده و در نهایت در مقابل اکثر ارزهای مهم و جهان‌روا تضعیف شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه