سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

رویترز:

قیمت طلا به بالاترین رقم ۵ ماه گذشته رسید/احتمال ورود به کانال ۱۳۰۰ دلاری

رویترز اعلام کرد:قیمت طلا با پناه بردن سرمایه‌گذاران به دارایی‌های امن به دنبال تنش‌های ژئوپلتیکی در مورد کره شمالی،به بالاترین قیمت ۵ ماه گذشته رسید و ۱۲۹۰.۲۰ دلار در هر اونس فروخته شد.

قیمت جهانی طلا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، با پناه بردن سرمایه‌گذاران به دارایی‌های امن به دنبال تنش‌های ژئوپلتیکی در مورد کره شمالی، قیمت طلا در معاملات امروز به بالاترین قیمت ۵ ماه گذشته رسید.

هر اونس طلا پس از اینکه در ساعات اولیه معاملات به ۱۲۹۵.۴۲ دلار، بالاترین قیمت از اوایل نوامبر، رسید، اکنون با ۴.۵۱ دلار افزایش نسبت به آخرین قیمت روز جمعه ۱۲۹۰.۲۰ دلار فروخته شد.

با افزایش ارزش دلار در برابر «ین» و تقویت آن از کمترین قیمت ۵ ماه گذشته، قیمت طلا اندکی از افزایش‌های خود را از دست داد.

کره شمالی روز یک‌شنبه یک آزمایش موشک بالستیک ناموفق انجام داد. تنش‌های ژئوپلتیکی از هفته‌های گذشته با اتخاذ موضع سخت‌تر ترامپ در قبال پیونگ‌یانگ، شدت گرفته است.

ادوارد میر، تحلیلگر اف‌سی استون گفت: «احتمالا طلا در آستانه انتخابات فرانسه به افزایش ادامه خواهد داد؛ همچنین تنش‌های در مورد کره شمالی می‌تواند بازار را نسبتا عصبی نگاه دارد.»

احساس افزایشی حاکم بر بازار با آمارها تایید شد. این آمار نشان می‌دهد که سفته بازار برای چهارمین هفته متوالی و منتهی به ۱۱ آوریل معاملات خود را افزایش داده‌اند.

ذخایر طلای گلدتراست، بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری طلا در جهان بیش از ۶ تن در روز پنج شنبه افزایش یافته است که بیشترین میزان در یک روز در یک ماه گذشته به شمار می‌رود.

بلاتکلیفی در مورد سیاست ترامپ در قبال کره شمالی از زمان حمله آمریکا به سوریه رشد کرده است.

البته استفاده از بزرگ ترین بمب تاریخ از سوی ارتش آمریکا در افغانستان در هفته گذشته نیز بر نگرانی‌ها افزوده است.

وانگ تائو، تحلیلگر بازار در این‌رابطه گفت انتظار می رود که قیمت طلا تا ۱۳۰۳ دلار در هر اونس بالا رود چراکه سطح مقاومتی ۱۲۸۲ دلار را شکسته است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه