سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

در آستانه تحویل سال نو انجام شد

بازدید آخوندی از مرکز مدیریت راه‌های کشور

وزیر راه و شهرسازی در آستانه تحویل سال نو وآغاز نوروز سال ۱۳۹۶ به منظور بررسی چگونگی کنترل وضعیت راه‌های کشور از سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور بازدید کرد.

آخوندی

به گزارش خبرگزاری موج، عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی امروز دوشنبه ۳۰ اسفندماه به منظور بررسی چگونگی عملکرد سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای در کنترل وضعیت راه‌های کشور از سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور واقع در ساختمان راهبران سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای بازدید کرد.

براساس گزارش مرکز مدیریت راه‌های کشور بیشترین آمار سفر از ابتدای طرح نوروزی تا کنون مربوط به ۲۶ اسفندماه بوده و پیش‌بینی می‌شود این آمار در روزهای آینده با توجه به موج بازگشت سفرهای نوروزی به چهارم فروردین ماه اختصاص یابد.

با توجه به آمار به دست آمده پیک سفرهای نوروزی امسال بین ساعات ۷ تا ۸ صبح اعلام شده که نشان‌دهنده تغییر رفتار ترافیکی و زمان‌بندی مسافران نسبت به سال‌های گذشته است.

طبق آمار گزارش شده از ابتدای طرح نوروزی سال ۱۳۹۶ تاکنون تعداد ۳۲۸ هزار و ۶۲۵ نفر از طریق تماس تلفنی، ۴ میلیون و ۵۷۰ هزار نفر از طریق سایت و اپلیکیشن و همچنین ۷۰ هزار و ۵۴۴ نفر از طریق پیامک جهت آگهی از وضعیت راه‌های کشور به این مرکز مراجعه کردند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه