سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

پرونده سال ۹۵ بسته شد؛

شاخص بورس سبز پوش به استقبال بهار رفت

سهامداران بیش از یک میلیارد و ۲۶۶ میلیون برگه سهم و حق تقدم را به ارزش ۴ هزار و ۶۳۸ میلیارد ریال در ۴۴ هزار نوبت معاملاتی دست به دست و همه هفت شاخص بورس تهران رشد قابل توجهی را ثبت کردند.

بورس

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از سازمان بورس و اوراق بهادار، در داد و ستدهای آخرین روز سال ۹۵، شاخص کل بورس شاهد رشدی ۴۹۲ واحدی بود. به این ترتیب پرونده سال ۹۵ شاخص در رقم ۷۷هزار و ۲۳۰ بسته شد بازار سرمایه سبز پوش به استقبال سال جدید برود .

سهامداران بیش از یک میلیارد و 266 میلیون برگه سهم و حق تقدم را به ارزش 4 هزار و 638 میلیارد ریال در 44 هزار نوبت معاملاتی دست به دست و همه هفت شاخص بورس تهران رشد قابل توجهی را ثبت کردند .

شاخص بازار اول در حالی 379 واحد بالا رفت که شاخص بازار دوم نیز رشدی 880 واحدی را به ثبت رساند .

نمادهای ملی مس، فولاد مبارکه، ارتباطات سیار، گل گهر، سرمایه گذاری غدیر و مپنا با بیشترین تاثیر مثبت بر شاخص، رشد این متغیر را رقم زدند. در مقابل نماد پالایش نفت اصفهان با بیشترین تاثیر منفی بر شاخص مانع رشد بیشتر این متغیر شد .

همچنین امروزگروه های خودرو، فلزات اساسی و فرآورده های نفتی با بیشترین حجم و ارزش معاملات در صدر برترین گروه های صنعت قرار گرفتند .

صدرنشینی بازار نیز در آخر روز معاملاتی هفته متعلق به نمادهای شیشه و گاز، معادن بافق، فرآوری مواد معدنی، باما، ملی سرب و روی، فیبر ایران و کالسیمین بود که بیشترین رشد قیمت را داشتند .

در مقابل نمادهای موتورسازان تراکتورسازی ایران، لیزینگ ایران، چرخشگر، سیمان کردستان، سرمایه گذاری البرز، تکنوتار و ایران ارقام با بیشترین کاهش قیمت در انتهای جدول معاملات نشستند .

در معاملات آخرین شنبه سال سهامداران برای خرید سهام کالسیمین، اوراق صکوک مرابحه سایپا، اوراق مشارکت کارکنان نفت و اوراق مشارکت ملی نفت بیشترین تقاضا را ثبت کردند .

در مقابل گروهی دیگر برای خروج از سهام فولاد خراسان، واحدهای صندوق پارند پایدار سپهر، سهام توسعه صنایع بهشهر، اوراق صکوک مرابحه سایپا، اوراق صکوک ساخت توسعه ملی، سهام بانک کارآفرین و اوراق مشارکت کارکنان نفت بیشترین عرضه ها و سنگین ترین صف های فروش را ثبت کردند .

در پایان معاملات آخرین روز کاری امسال، ایران خودرو با معامله 296 میلیون سهم بیشترین حجم معاملات و ارتباطات سیار با معامله یک هزار و 479 میلیارد ریال بیشترین ارزش معاملات را ثبت کردند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه