سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

یک مقام مسئول عنوان کرد؛

آخرین وضعیت توزیع میوه عید در تهران/لزوم اعمال نظارت جدی‌تر

مدیرکل تعاون روستایی استان تهران گفت: ما از سازمان‌های نظارتی انتظار داریم که نظارت بیشتری بر روند توزیع میوه در ایام عید داشته باشند چرا که احتمال دارد افراد سودجو بار دولتی راتعویض کنند.

7V3fUJPXgrUD

به گزارش خبرگزاری موج، سعید زربخش با بیان اینکه در چارچوب طرح تنظیم بازار ۱۰ هزار و ۷۰۰ تن شامل ۸۴۰۰ تن پرتقال و ۲۳۰۰ تن سیب به عنوان سهیمه استان تهران برای روزهای قبل از عید و ایام نوروز اختصاص یافته است، افزود: این سهمیه در سال گذشته در مجموعه سیب و پرتقال به کمتر از ۶۰۰۰ تن می‌رسید.

وی با اشاره به توزیع بخشی از سهمیه در نظر گرفته شده برای استان تهران تصریح کرد: هم اکنون میزان پرتقال توزیع شده در مجموع حدود ۴۷۰۰ تن بوده که شامل ۲۵۷۰ تن پرتقال وارداتی، ۱۸۲۰ تن تامسون شمال و ۳۰۰ تن پرتقال والنسیای شیراز بوده است .

مدیرکل تعاون و روستایی استان تهران گفت: علاوه بر پرتقال ۱۶۵۰ تن سیب نیز در مراکز توزیع عرضه شده و ما در صورت لزوم از ذخیره ملی برای کنترل بازار استفاده خواهیم کرد.

زربخش درباره مراکز توزیع میوه در طرح تنظیم بازار افزود: ما ۱۸ میدان اصلی را به عنوان بارانداز برای توزیع به سراسر استان در نظر گرفته‌ایم و خوشبختانه امسال شبکه توزیع شامل ۴۰۰ غرفه و صنف می‌شود، این در حالی است که سال گذشته این توزیع تنها در ۴۰ چادر صورت می‌گرفت .

مدیرکل تعاون و روستایی استان تهران اضافه کرد: ما از سازمان‌های نظارتی انتظار داریم که نظارت بیشتری بر روند توزیع میوه در ایام عید داشته باشند چرا که احتمال دارد افراد سودجو بار دولتی را تعویض کنند یا به اسم بار دولتی بار خود را به مردم بفروشند .

زربخش افزود: از دستگاه‌های نظارتی به خصوص سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان حمایت از مصرف کنندگان، اتحادیه و تعزیرات می‌خواهیم در این دو روز باقیمانده تا عید نظارت جدی‌تری بر بازار داشته باشند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه