سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

به ‎زودی؛

سومین هواپیمای ایرباس می آید

مدیرعامل ایران ایر از ورود سومین هواپیمای ایرباس در آینده ای نزدیک به کشور خبر داد و گفت: خرید هواپیمای نو امری زمان بر است.

هواپیمای ایرباس

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از وزارت راه و شهرسازی، فرهاد پرورش در آئین ورود اولین فروند از هواپیمای ۳۳۰ ایرباس گفت: تلاش‌ها بعد از مذاکرات برجام به نتیجه رسید و آرام آرام ثمره این مذاکرات را می‌بینیم؛ امروز اولین فروند از هواپیمایی بدنه وسیع هما وارد تهران شد و امیدواریم که مسیر مراحل انتقال هواپیماهای خریداری‌شده نیز به همین نحو ادامه پیدا کند.

مدیرعامل ایران ایر افزود: مراسم استقبال از هواپیمای قبلی به این دلیل بود که ۳۲۱ یک هواپیمای خط‌ شکن و میوه برجام در صنعت هواپیمایی بود. امروز نیز به دلیل آنکه اولین هواپیمای بدنه وسیع به ناوگان هما پیوسته است این مراسم گرفته شد.

وی ادامه داد: برخلاف تصور عامیانه فرآیند خرید هواپیما بسیار پیچیده است و خرید هواپیماهای نو با هواپیمای دست‌دوم تفاوت زیادی دارد. فرض زمان برای خرید هواپیما با توجه به منافع کشور و باورهای ما اجتناب‌ناپذیر است.

مدیرعامل هواپیمایی ایران‌ایر از ورود سومین هواپیمای نو در آینده ای نزدیک خبر داد و تصریح کرد: پیش از این هم در دوره‌های قبل مذاکراتی برای خرید هواپیما وجود داشت که هیچ کدام به نتیجه نرسید و به جرات می‌گوییم کاری که در این دوره انجام شد در مقایسه با دوره‌های قبل بسیار مجدانه و موشکافانه‌تر بود. بنابراین اگر می‌شنوید که تاریخ ورود هواپیمایی به تعویق می‌افتد به دلیل پیچیدگی‌های مذاکره است. طرف‌های غربی به دنبال منافع خود بودند و ما هم به دنبال حفظ منافع خود هستیم؛ بنابراین حفظ منافع مذاکرات را طولانی می‌کند.

پرورش با بیان اینکه شرکت‌های هواپیمایی نباید به تعداد هواپیماهای خود بنازند، گفت: اعتقاد ما این است که نحوه کیفیت خدمات می‌تواند تمایز شرکت‌های هواپیمایی را نشان دهد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه