سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

رئیس اداره تعاون آران و بیدگل:

نرخ بیکاری در آران و بیدگل به ۵ درصد می‌رسد

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه جمعیت فعال آران و بیدگل ۴۰هزار نفر تخمین زده می شود، گفت: نرخ بیکاری در آران و بیدگل به ۵ درصد می‌رسد.

IEoJG2MbE6k9

به گزارش خبرگزاری موج، مرتضی رحیمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران، وسعت محدوده شهرستان آران و بیدگل و تعدد واحدهای کارگری را از جمله مشکلات موجود برای نظارت بر وضعیت اشتغال معرفی کرد و اظهار داشت: به خاطر این مسائل برخی کارگران علی رغم اشتغال از بیمه بیکاری استفاده می‌کنند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی آران و بیدگل پایین بودن دستمزدهای کارگری را یکی از عوامل این اتفاق دانست و افزود: با وجود رشد 48 درصدی استفاده از بیمه بیکاری در آران و بیدگل نسبت به سال گذشته، نمی توان این آمار را دلیلی بر رشد بیکاری در شهرستان توصیف کرد.

وی ضمن تشریح نرخ بیکاری آران و بیدگل خاطر نشان کرد: آماری که از سوی اداره تعاون، کار و رفاه احتماعی به عنوان آمار بیکاری به شمار می‌آید از کارجویان ثبت نام شده در واحدهای کاریابی است.

رحیمی تعداد افراد کارجو را بیش از هزار و 300 نفر عنوان کرد و تصریح کرد: این تعداد از کل جمعیت فعال شهرستان آران و بیدگل که حدود 40 هزار نفر تخمین زده می‌شود، به عنوان کارجو ثبت نام کرده‌اند که بر این اساس نرخ بیکاری نزدیک 5 درصد می‌شود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی آران و بیدگل نوسانات بازار کار متناسب با فصول سال را یکی از دشواری‌های اعلام نرخ قطعی بیکاری در این شهرستان اعلام کرد و افزود: در برخی ایام سال مثل ماه رمضان یا بهمن و اسفند، نوساناتی در بخش کار آران و بیدگل رخ می‌دهد که فکر نمی کنم در هیچ شهرستان دیگری مشابه داشته باشد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه