سرخط خبرها
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران:

۱۵ هزار باغدار خسارت‌دیده از کمک بلاعوض دولت برخوردار شدند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران گفت: از ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوضی که دولت در اختیار خسارت‌دیدگان مازندران قرار داد، تاکنون ۱۰ میلیارد تومان آن به باغداران پرداخت شده است و پرداختی‌ها تا زمانی ادامه دارد که ۳۰ میلیارد تومان به پایان برسد.

باغداران

به گزارش خبرگزاری موج از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، دلاور حیدرپور با اشاره به پرداخت کمک بلاعوض دولت به باغداران خسارت‌دیده از برف اخیر اظهار کرد: تاکنون بهای ۴۵ هزار تن محصول خسارت دیده به ۱۵ هزار و ۵۰۰ باغدار پرداخت شده است.

وی ادامه داد: از ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوضی که دولت در اختیار خسارت‌دیدگان مازندران قرار داد، تاکنون ۱۰ میلیارد تومان آن به باغداران پرداخت شده است و پرداختی‌ها تا زمانی ادامه دارد که ۳۰ میلیارد تومان به پایان برسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران افزود: اسناد از بهره‌برداران جمع‌آوری شد و تمام مدارک باغداران خسارت‌دیده در سامانه به ثبت می‌رسد و به محض آماده شدن از طریق سامانه سازمان برنامه و بودجه و بانک کشاورزی پرداخت می‌شود.

حیدرپور خاطرنشان کرد: تاکنون پرداخت تسهیلات بلاعوض به باغداران خسارت‌دیده شهرستان‌های بهشهر، نکا، ساری، میاندورود، جویبار، سیمرغ، بابلسر، آمل، محمودآباد، نور، رامسر، گلوگاه، سوادکوه شمالی، فریدونکنار، عباس‌آباد و چالوس پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه برای هر کیلوگرم در مرحله اول ۲۲۰ تومان پرداخت می‌شود، تصریح کرد: ۵۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض دیگر مصوب شد که به محض دریافت در مرحله بعدی به باغداران پرداخت می‌شود و به‌دلیل تکمیل بودن پرونده‌ها زمان زیادی برای پرداخت نیاز نیست و در اسرع وقت پرداخت می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران اضافه کرد: پرداخت بهای کیوی‌های خسارت‌دیده هر کیلوگرم ۶۰۰ تومان در شهرستان‌های نوشهر، عباس‌آباد و چالوس انجام شد و شهرستان‌های رامسر و تنکابن از امروز آغاز شد و تا آخر هفته به‌صورت کامل تسویه حساب می‌شود.

حیدرپور با بیان اینکه خرید تضمینی ۳۸ هزار تن پرتقال شب عید صورت گرفت و در مرحله نخست پرداخت ۲۰ درصد آن آغاز شد و تا دو هفته آینده بخشی از پول خرید تضمینی را بدهند، پرداخت خواهیم کرد، تأکید کرد: بیشتر پرداختی‌ها تا پایان اسفندماه کامل می‌شود.

وی بیان کرد: پرداخت کمک بلاعوض برای ۱۳۰ هزار تن پرتقال‌هایی است که از چرخه مصرف خارج شد و تاکنون ۴۵ هزار تن آن پرداخت شده و آمادگی داریم یک مرحله دیگر پرتقال‌هایی که از چرخه مصرف خارج شده است و اقبال بازار را ندارد، به باغداران کمک کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران تصریح کرد: یکی از مصوبات دولت پرداخت وام ۱۰ درصدی بود که پیگیر هستیم این امر عملیاتی شود و با عملیاتی شدن آن بخش عمده‌ای از باغدارانی که خسارت‌شان بیشتر بود و یا کمک بلاعوض کمتر از خسارت آنها بود و یا باغدارانی که در لیست قرار نداشتند، بتوانیم در آن مرحله کمک کنیم. با مصوبه شب گذشته جلسه مشترک با رئیس سازمان برنامه و بودجه، مقرر شد تا پایان سال این موضوع عملیاتی شود.

حیدرپور ادامه داد: ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات می‌تواند به ۵۰ هزار باغدار کمک کند و با پرداخت کمک‌های بلاعوض ۱۰۰ هزار باغدار تحت‌پوشش قرار گرفتند و به بخشی از خسارت‌های آنان کمک شد.

وی در پایان گفت: تلاش سازمان بر این است کمکی به خسارت‌دیدگان شود، هرچند خسارت‌های آنان قابل جبران نیست؛ اما سعی بر این است کمترین اشتباه را در کمک به باغداران داشته باشیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه