سرخط خبرها
  • احیای پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی ۷۰ درصد پیشرفت دارد
  • سکو‌های فاقد پشتوانه فیزیکی امکان فروش طلا نخواهند داشت
  • شرکت‌های تامین بودجه نیروهای شرکتی روابط غیررسمی با دستگاه‌ها دارند
  • پایان کودک‌ربایی در تهران/ نوزاد ۲ ماهه به آغوش خانواده بازگشت
  • اتحادیه بنکداران: برنج قاچاق آمریکایی در تهران توزیع نشده است/ کمبودی در توزیع کالاهای اساسی نداریم
  • وزیر علوم: انحلال دانشگاه پیام نور منتفی شد‌
  • علیرضا خمسه: از انتخاب بعضی نقش‌ها پشیمان هستم
  • سردار ابن‌الرضا: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه تسلیم فشار نخواهد شد
  • ممنوعیت فروش کتب درسی خارج از سامانه رسمی/ رصد فروشگاه‌های اینترنتی متخلف
  • سازمان وظیفه عمومی: امکان سپری کردن خدمت سربازی مشمولان فوتبالیست در تیم های غیر نظامی لیگ برتر شایعه است
  • نورافکن و واسعی غایبان سپاهان مقابل استقلال هستند
  • سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود
  • عملیاتی شدن استفاده از متانول به‌عنوان جزء اکسیژنه در ترکیب بنزین
  • تکذیب شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی از سوی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور
  • پایان قرارداد ۴۵ ساله اجاره بندرترکمن/ ساحل ۹۰۰ میلیاردی آزاد شد
  • کارگران ساختمانی مشمول قانون مشاغل سخت و زیان‌آور قرار می‌گیرند
  • تمدید زمان مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو
  • ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید
  • رحمانی فینالیست شد/ اسمی به مرحله شانس رفت
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور طی ۵ روز آینده

معاون وزیر صنعت اعلام کرد

پیش‌بینی ۷ طرح تولیدی برای خروج از رکود

معاون وزیر صنعت در امور تولید ضمن اعلام اجرای ۳۶ طرح مهم در راستای اقتصاد مقاومتی در کشور عنوان کرد که در سال جاری برای خروج از رکود هفت طرح مهم پیش‌بینی‌شده که با عملیاتی کردن آن‌ها ضمن افزایش تولید و اشتغال به رونق اقتصادی کشور کمک می‌شود.

کارگروه+تسهیل

به گزارش خبرگزاری موج، رضا رحمانی در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اظهار کرد: ایجاد توازن در مواد اولیه موردنیاز برای تولید فولاد، ارتقای رقابت‌پذیری واحدهای کوچک و متوسط، مدیریت هدفمند واردات برای مثبت شدن تراز تجاری کشور، افزایش ۲۵ درصدی صادرات غیرنفتی، تکمیل واحدهای صنعتی بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی به تعداد ۵۴۰۰ واحد و تکمیل و راه‌اندازی ۳۶ طرح بزرگ در راستای اقتصاد مقاومتی از طرح‌های اساسی در این حوزه است.

معاون وزیر صنایع در امور تولید یادآور شد: تزریق نقدینگی به واحدها مانند تزریق خون در بدن است و طرح سامانه بهین یاب یکی از طرح‌هایی است که برای تأمین نقدینگی واحدهای صنعتی پیش‌بینی‌شده است.

رحمانی اضافه کرد: در شرایطی که کشور در شرایط خاصی بوده و در کنار تحریم از تورم بیش از ۴۰ درصدی آسیب دیدیم تصمیمات خوبی برای خروج از رکود گرفته شد که بخشی با تزریق نقدینگی و بخشی با طرح‌های مهم دیگر در حال اجراست.

وی یادآور شد: پرداخت تسهیلات بهین یاب به ۱۴ هزار واحد تولیدی انجام‌شده و با موافقت ریاست بانک مرکزی و رفع محدودیت پرداخت شما می‌توانید به تمام نیازهای اعتباری واحدهای صنعتی خود پاسخ دهید.

رحمانی اظهار کرد: در پرداخت مستقیم هم بیش از ۳۵ هزار واحد به بانک‌ها معرفی شدند که در مجموع ۷۸۰۰ واحد توسط بانک‌ها پذیرفته شدند تا به‌طور مستقیم تسهیلات دریافت کنند که به این واحدها ۱۰ هزار و ۳۴۰ میلیارد تومان وام پرداخت‌شده است.

معاون وزیر صنعت در امور تولید گفت: بیش از ۵۴۰۰ واحد صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در کشور باید به بهره‌برداری برسد که تکمیل آن‌ها به ۲۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارد که باید تأمین شود.

وی گفت: سهم استان قزوین در این طرح ۲۳۶ واحد است که دو هزار میلیارد تومان به این واحدها در قزوین پرداخت خواهد شد. با تکمیل طرح‌های بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی زمینه اشتغال ۹۰ هزار نفر فراهم می‌شود.

رحمانی از اجرای ۳۶ طرح مهم در راستای اقتصاد مقاومتی در کشور هم خبر داد و افزود: این طرح‌ها با ۱۳ هزار میلیارد تومان در کشور اجرا می‌شود که زمینه ۱۳ هزار و ۳۰۰ شغل جدید را در کشور فراهم خواهد کرد که دو طرح سهم استان قزوین است.

وی گفت: این طرح‌ها قرار است تا پایان امسال به پایان رسیده و آماده بهره‌برداری شود که افزایش تولید ۱۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تن ظرفیت تولید فولاد، ۱۸۴ هزار دستگاه خودرو، ۳۴ میلیون تُن سیمان، ۱۵۰ هزار دستگاه لوازم‌خانگی، از آن جمله است.

معاون وزیر صنایع در امور تولید در خصوص حمایت از تولید در برنامه ششم نیز تصریح کرد: در این بخش نیازمند قانون جدید نیستیم و با تصمیم درست می‌توانیم مشکلات این بخش را حل کنیم.

وی اضافه کرد: سه میلیون واحد صنفی و ۱۰۰ هزار واحد صنعتی متعلق به مردم است و باید با عزم جدی برای رونق فضای کسب کار تلاش کنیم و کمیسیون صنایع از تولید حمایت جدی خواهد کرد.

رحمانی اعلام کرد: برای انتقال آب از خلیج‌فارس و شیرین کردن آن برنامه مفصلی داریم و قرار است در مشهد بازار سوغات راه‌اندازی کنیم و در ادامه برای راه‌اندازی بازار مرکبات در شمال، سیب در تبریز و ارومیه و کشمش در تاکستان برنامه‌ریزی خواهد شد.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه