سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

حاشیه‌های انتخاب رئیس جدید اتاق بازرگانی ایران

انتخاب رئیس جدید اتاق بازرگانی ایران سرانجام به پایان رسید و در یک انتخابات رقابتی و بسیار نزدیک غلامحسین شافعی بار دیگر بر صندلی ریاست تکیه زد.

onMu0zkLS264
به گزارش خبرگزاری موج، انتخابات میان دوره هشتمین دوره اتاق بازرگانی ایران برای تعیین شاید یکی از رقابتی‌ترین و نزدیک‌ترین انتخابات‌های اتاق بازرگانی ایران بود.

با استعفای محسن جلال پور حدود یک ماه پیش رایزنی‌ها و صحبت‌ها پیرامون انتخاب رئیس جدید کلید خورد و بر اساس نظر اعضای هیات نمایندگان در جلسه ماه گذشته امروز(۱۴ شهریور) به عنوان روز انتخاب رییس جدید اتاق ایران اعلام شد.

انتخابات امروز در حالی برگزار شد که تا روز گذشته هیچ فردی به طور رسمی برای حضور در انتخابات اعلام آمادگی نکرده بود اما از چند روز قبل از انتخابات نام مسعود خوانساری و غلامحسین شافعی به عنوان اصلی‌ترین گزینه‌های ریاست اتاق مطرح شد؛ افرادی که هر دو از چهره‌های شناخته شده و شاخص و بخش خصوصی شناخته می شوند.

غلامحسین شافعی پیش از محسن جلال پور سابقه ریاست اتاق ایران را در کارنامه فعالیت خود دارد و مسعود خوانساری هم در حال حاضر ریاست اتاق بازرگانی تهران را بر عهده دارد.

از صبح امروز و از پیش از شروع زمان انتخابات رفت و آمدها و صحبت‌ها درباره انتخاب رئیس جدید در لابی‌های اتاق ایران دیده و شنیده می‌شد و هر کسی دلایل و استدلال‌هایی را برای رای دادن به کاندیداهای مرود نظر خودش عنوان می‌کرد.

از فضای شکل گرفته در پیش شروع انتخابات به صورت رسمی اینگونه به نظر می‌رسد که باید در انتظار یک انتخابات رقابتی بود و اینکه قرار نیست بر خلاف دفعه قبل انتخابات و رای گیری تنها با حضور یک کاندیدا برگزار شود.

حدود ساعت ۱۰:۳۰ صبح انتخابات به شکل رسمی آغاز شد. پدرام سلطانی به عنوان نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران در جایگاه حاضر شد و روند برگزاری جلسه را تشریح کرد. سپس علاء میر محمد صادقی از با سابقه‌ترین چهره‌های بخش خصوصی و اتاق بازرگانی به عنوان رییس سنی، اداره جلسه را برعهده گرفت و فرهاد فزونی و مسحن احتشام نیز به عنوان ناظر و شهلا عموری به عنوان منشی جلسه انتخاب شدند.

شنیده‌های پیش از جلسه درست بود و مسعود خوانساری و غلامحسین شافعی دو نفری بودند که برای ریاست اعلام آمادگی کردند و هریک به نوبت مطالب و برنامه‌هایشان را برای ریاست اتاق ایران اعلام کردند.

پس از آن روند اخذ و شمارش آرا آغاز شد و برخلاف جلسات عادی، رای گیری به صورت غیر الکترونیکی و با تعرفه‌های رای انجام شد. حدود نیم ساعت شمارش آرا طول کشید و سپس میرمحمد صادقی نتایج نهایی آرا را اعلام کرد.

در رقابتی نزدیک غلامحسین شافعی ۱۹۸ رای و مسعود خوانساری ۱۹۴ رای کسب کردند تا یک بار دیگر شافعی که پیش از محسن جلال پور سابقه ریاست اتاق بازرگانی را داشته است بار دیگر به سمت پیشین خود باز گردد.

همچنین از مجموع ۴۰۱ نفر حاضر در جلسه چهار نفر رای ندادند و پنج رای هم به عنوان آرای مخدوش تشخیص داده شد.

پس از برگزاری انتخابات واکنش‌ها به نتایج متفاوت بود؛ برخی غافل‌گیر شده بودند و انگار انتظار دیگری غیر از آنچه حاصل شد داشتند و برخی دیگر هم نتایج بدست آمده را دور از انتظار نمی‌دانستند.

انتخابات میان دوره هشتمین دوره اتاق بازرگانی ایران سر انجام به پایان رسید و به نظر می‌رسد آنچه همه افراد و جریان‌ها در بخش خصوصی و اتاق بازرگانی بر آن اتفاق نظر دارند نقش کلیدی و مهم بخش خصوصی در فضای اقتصادی امروز است که ضرورت انسجام، تعامل و پویایی بیشتر را در آن بیشتر کرده است. موضوعاتی هر دو کاندیدا در برنامه‌های خود بر آن تاکید داشتند.

حال باید دید رئیس جدید اتاق بازرگانی ایران چقدر در پیشبرد اهداف و ارتقای جایگاه بخش خصوصی در دوران پیش رو می‌تواند انتظارات را براورده کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه