سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

فعالیت بانک ها باید بر مبنای توسعه و پیشرفت کشور باشد

به مناسبت فرارسیدن هفته بانکداری اسلامی رئیس اداره امورشعب استان گلستان با آیت الله سید کاظم نورمفیدی - نماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان - دیدار کرد

QVWmyXy6SoXt

به گزارش خبرگزاری موج، آیت الله نورمفیدی – امام جمعه گرگان - در این دیدار نقش بانک ها در اقتصاد را مهم و حیاتی عنوان کرد و افزود: امروز بانک ها جزء نهادهای اساسی و تاثیر گذار جامعه هستند و کارکردهای مهم و متفاوتی در اقتصاد بر عهده دارند.

وی تصریح کرد: در بانکداری غربی مبنا سودآوری است و منافاتی هم با اصولی که خودشان ترسیم کرده اند ندارد اما سمت و سوی صنعت بانکداری در جامعه اسلامی باید در مسیر توسعه و پیشرفت کشور در تمامی زمینه های کشاورزی، صنعت، خدمات و گردشگری باشد.

آیت الله نورمفیدی با بیان اینکه فعالیت بانک ها باید بر مبنای توسعه و پیشرفت کشور باشد، افزود: همه باید به دنبال تحقق گفتمان اقتصاد مقاومتی باشیم و این کار را از روستاها و خانه ها شروع کنیم لذا باید با پیش بینی ساز و کاری تلاش شود تا محصولات تولیدی به راحتی به فروش رسد و روی دست تولید کننده نماند.

نماینده ولی فقیه در گلستان بانک مهر اقتصاد استان گلستان که از پروژه ساخت ویتامینEدر شهرک صنعتی آق قلا حمایت کرده تشکر کرد و گفت: این قبیل اقدامات که در راستای رونق تولید داخلی صورت می گیرد بسیار مفید است و باید ادامه یابد.

در ادامه، سنچولی - رئیس اداره امور شعب استان گلستان - با ارائه گزارشی از خدمات، فعالیت ها و تسهیلات بانک مهر اقتصاد به تشریح اقدامات بانک در زمینه اجرای بانکداری بدون ربا پرداخت و افزود: حرکت به سوی تحقق بانکداری اسلامی مهم ترین هدف این بانک است.

وی گفت: این بانک نخستین بانکی است که با تاسیس اداره بانکداری اسلامی، تشکیل کمیه فقهی و استفاده از رهنمودهای علما و صاحب نظران این حوزه تمامی قراردادها و دستورالعمل های خود را به لحاظ شرعی مورد نظارت و بازنگری قرار داده است.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه