سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

سالی بی رونق در صنعت انرژی آمریکا سپری خواهد شد

بر اساس پیش بینی های انجام شده، صنعت انرژی آمریکا در سال جاری میلادی با کاهش قابل توجهی روبرو می شود.

QRfzbNMMFY38
به گزارش خبرگزاری موج، مجله «ورلد اویل» پیش بینی کرد در سال ۲۰۱۶ میلادی فقط تعداد ۱۴ هزار و ۴۳۰ چاه نفت و گاز در آمریکا حفاری شوند این در حالی است که سال های اخیر حفر سالانه ۲۰ هزار چاه هم در صنعت انرژی این کشور گزارش شده بود.
در واقع تعداد ۱۴ هزار و ۴۳۰ حلقه چاه برای حفاری در آمریکا به عنوان کمترین رقم از سال ۱۹۳۳ میلادی به بعد با تعداد ۱۱ هزار و ۷۰۰ حلقه چاه بر می گردد.
مجله «ورلد اویل» که یک نشریه جهانی نفت و گاز محسوب می شود به فعالیت نفت و گاز آمریکا در ۹۰ سال اخیر پرداخته است.
در اوایل سال جاری میلادی، حفاری تعداد ۱۹ هزار و ۱۷۹ حلقه چاه برای فعالیت های نفت و گاز آمریکا پیش بینی شده بود که سقوط بهای نفت موجب شد تا تعداد دکل های فعال حفاری آمریکا در بیستم ماه می با کاهش به ۴۰۴ عدد، به یک رکورد در صنعت انرژی آمریکا تبدیل شود.
همچنین تعداد چاه های حفاری شده این کشور در سال ۲۰۱۶ میلادی نسبت به سال قبل با ۵۰ درصد کاهش روبرو خواهد شد؛ چرا که این رقم برای سال ۲۰۱۵ میلادی ۲۸ هزار و ۸۴۲ حلقه ثبت شده است.
مجموع چاه های حفاری شده آمریکا در سال ۲۰۱۵ میلادی نسبت به سال ۲۰۱۴ میلادی از کاهش ۴۰ درصدی برخوردار بود.
البته انتظار می رود فعالیت آمریکا در حوزه نفت و گاز در نیمه دوم سال جاری میلادی از رشد ۱۳ درصدی نسبت به نیمه اول برخوردار شود.
بر همین اساس پیش بینی می شود که با ثبات نسبی در بازار انرژی، صنعت نفت و گاز آمریکا هم با رشد فعالیت روبرو شود.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه