English

شورای شهر اصفهان از تقویت بنیه دفاعی کشور حمایت می‌کند

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان اعلام کرد که این شورا از هرگونه پشتیبانی مادی و معنوی برای تقویت بنیه دفاعی و توسعه فناوری‌های روز در نیروهای مسلح حمایت کامل می‌کند.

شورای شهر اصفهان از تقویت بنیه دفاعی کشور حمایت می‌کند
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، محمد نورصالحی صبح یکشنبه در نطق پیش از دستور صدوهفتادونهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به حوادث اخیر اظهار کرد: طی دو روز گذشته اقدام تجاوزکارانه دشمن با پشتیبانی استکبار جهانی به مرزهای کشور موجب به شهادت رسیدن شماری از فرماندهان، مردم، اساتید و دانشمندان هسته‌ای شد که به فرموده رهبر معظم انقلاب این اقدام بسیار خطرناک و بیچاره کننده برای دشمن صهیونی بود.‌

وی افزود: این اتفاق در روزهایی رخ داد که ایران حسن نیت خود را با تدبیر خردمندانه رهبری به دنیا نشان داده بود و ثابت شد که خوی استکباری دشمن مانع از هرگونه تجاوز نیست.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تأکید کرد: جای خالی شهدا با تدابیر رهبر معظم انقلاب به‌سرعت پر شد و هیچ خدشه‌ای به دفاع کشور در برابر دشمن وارد نشد.

نورصالحی از عموم ملت ایران و مردم اصفهان برای حمایت از نیروهای مسلح طی دو روز گذشته قدردانی کرد و گفت: طرح‌هایی با اولویت کمتر جای خود را به طرح‌های دفاعی و امنیتی خواهند داد تا شاهد افتخارآفرینی روزافزون نیروهای مسلح باشیم.

وی همچنین به توطئه‌های دشمن از ابتدای انقلاب و جنگ تحمیلی اشاره کرد و افزود: اقدامات دشمن نه‌تنها به سرنگونی جمهوری اسلامی منجر نشد بلکه بنیه دفاعی و علمی کشور را تقویت کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه