سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

فرماندار اردستان:

مدیری که برنامه ندارد به درد مسئولیت نمی‌خورد

فرماندار شهرستان اردستان با بیان اینکه مدیر اداره‌ای که برای حوزه کاری خود برنامه ندارد به درد مسئولیت نمی‌خورد، گفت: مسئولان ادارات شهرستان باید برای حوزه کاری برنامه کلان داشته باشند در غیر این‌صورت جای آنان در اداره نیست.

محسن حیدری
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

،  محسن حیدری، شامگاه سه‌شنبه ۲۰ خرداد در شورای اداری شهرستان در سالن سینما اداره فرهنگ و ارشاد اردستان اظهار کرد: شورای اداری شهرستان محلی برای بیان مسائل و برنامه‌های کلان شهرستان است. در این جلسه مشکلات بین بخشی ادارات باید مطرح و راهکاری برای برطرف آن باشد.

وی با بیان اینکه مدیر اداره‌ای که برای حوزه کاری خود برنامه ندارد به درد مسئولیت نمی‌خورد، افزود: انتظاری که از مسئولان ادارات شهرستان داریم آن است که برنامه‌های کلان برای حوزه کاری خود داشته باشند در غیر این‌صورت جای وی در آن اداره نیست.

 فرماندار اردستان با اشاره به برنامه‌های کلان دولت و استانداری برای شهرستان‌ها ادامه داد: سه مقوله گردشگری، هوش مصنوعی و توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در دستور کاری حاکمیت شهرستان اردستان قرار گرفته است.

حیدری خاطرنشان کرد: معتقدیم نماد هویت و شناسنامه شهرستان اردستان در بخش میراث‌فرهنگی و گردشگری خواهد بود، موضوعی که هنوز در این منطقه شکوفا و شناسایی نشده است.

وی با انتقاد از عملکرد معادن شهرستان به دلیل اجرا نکردن مسئولیت اجتماعی خود در منطقه، گفت: معادن و صنایع هویت این شهرستان را خام‌خام می‌فروشند و در عوض آن هیچ مسئولیت اجتماعی را انجام نمی‌دهند. ایجاد اشتغال در شهرستان اردستان بسیار زیاد و هنوز ظرفیت استفاده نشده در بخش معادن بیش از ظرفیت استفاده شده است.

فرماندار اردستان در خصوص انتصاب مدیران جدید ادارات شهرستان افزود: خون تازه‌ای که در مجموعه شهرستان دمیده می‌شود مطمئنا باعث پیشرفت اردستان خواهد شد. مدیران جدید دستگاه‌های اجرایی اردستان از بدنه کارشناسی شده مسئول شدند. 

حیدری خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم تا روی فرهنگ کار و اشتغال در شهرستان اردستان کار شود، زیرا برخی از جوانان و خانواده‌ها اشتغال را فقط کار در ادارات دولتی می‌دانند و به نوعی کار در کارخانه را نمی‌پسندند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر