سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان خبرداد؛

بازرسی بیش از ۱۷ هزار واحد مصرف کننده گاز در طرح پایش استان اصفهان

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان گفت:در طرح پایش مصرف گاز در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۷ هزار و ۶۴۷ واحد مصرف کننده گاز در سطح استان اصفهان مورد بازرسی قرار گرفت.

عسکری
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، ابوالقاسم عسکری با اشاره به اجرای طرح پایش مصرف گاز ادارات، فضاهای آموزشی، ورزشی، مذهبی، اماکن تجاری اظهار داشت: از ابتدای شروع طرح پایش در سال ۱۴۰۲، ۱۷ هزار و ۶۴۷ مورد پایش در سطح استان اصفهان انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه مطابق با جلسات هماهنگی انجام شده گفت: پایش ها بصورت روزانه در سطح کلان شهر اصفهان و سایر شهرستان های استان صورت پذیرفته و مراکز اداری، تجاری و عمومی در سطح استان نسبت به رعایت الگوهای مصرف ایمن و بهینه گاز و رعایت دمای آسایش ۲۱ – ۱۸ درجه و بهینه سازی سیستم های گرمایشی مورد پایش و بازرسی قرار گرفتند.

عسکری همچنین افزود: تعداد ۱۱۰ جلسه مدیریت بحران سوخت در سطح شرکت گاز استان اصفهان برگزار گردیده که مشتمل بر۷۰ جلسه ستاد داخلی، ۲۴ جلسه شورای انرژی استانداری و سایر مراجع استانی به صورت مستمر با حضور بسیاری از مدیران دستگاه های اجرایی استان و معاونین استانداری، مدیرکل مدیریت بحران استانداری و مدیرعامل شرکت گاز استان بدون وقفه حتی در روزهای تعطیل رسمی تشکیل شده است.

این مقام مسئول گفت: در این راستا ۲۵ تفاهم نامه همکاری در جهت مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در ۱۱۴ شهر، بیش از ۱۵۰۰ روستا و مکان مزرعه منعقد گردید.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان در پایان برمصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی تاکید کرد و گفت: رعایت الگوی مصرف تاثیر بسزایی بر استمرار خدمات این شرکت و حفظ منابع ملی کشور خواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر