سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان خبرداد؛

پر و مسدودشدن ۹۵۶۱حلقه چاه غیرمجاز در اصفهان

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای اصفهان از پر و مسدود شدن ۹۵۶۱ حلقه چاه غیرمجاز در این استان خبرداد.

مسدود کردن چاه غیرمجاز کرمانشاه
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

،احمدرضا صادقی بیان داشت: در طرح تعادل بخشی منابع آب برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز و مسدود کردن آنها با جدیت پیگیری می‌شود.

وی اضافه کرد: در همین راستا یک هزار و ۹ حلقه چاه غیر مجاز در استان اصفهان در سال ۱۴۰۲ پر و مسدود شده است.

صادقی تاکید کرد: با اقدامات انجام شده شاهد صرفه جویی حدود ۷.۵ میلیون مترمکعب در منابع آب زیرزمینی بودیم.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان خاطر نشان کرد: از سال ۱۳۸۶ تا کنون در استان اصفهان تعداد ۹ هزار و ۵۶۱ حلقه چاه غیر مجاز پر و مسلوب المنفعه و در حدود ۲۲۰ میلیون متر مکعب در برداشت از منابع آب زیرزمینی صرفه جویی شده است.

وی تصریح کرد: از مجموع ۳۵ محدوده‌ی مطالعاتی در استان اصفهان، ۱۰ محدوده در شرایط ممنوعه بحرانی و ۱۹ محدوده در شرایط ممنوعه قرار دارد و تغییرات آب و هوایی و وجود چاه‌های غیرمجاز و برداشت بی‌رویه از منابع آب‌های زیرزمینی مهمترین علت بحرانی شدن وضعیت محدوده‌های مطالعاتی استان اصفهان است.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با بیان این که در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۷۴۳ کنتور هوشمند الکترومغناطیس بر روی چاه‌های مجاز استان نصب شده است، ادامه داد: از سال ۱۳۹۶ تاکنون هشت هزار و ۴۹ کنتور حجمی هوشمند الکترومغناطیس بر روی چاه‌های کشاورزی، صنعت و خدمات دولتی نصب شده است.

صادقی افزود: از سال ۱۳۹۵ تاکنون حدود ۲۱ هزارو ۱۷۱ پروانه بهره برداری کشاورزی اصلاح و تعدیل شده است که منجر به کاهش حجم ۱۱۵۷ میلیون مترمکعب در پروانه‌ها شده است.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای اصفهان خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند در سراسر استان از طریق تماس با سامانه ۳۸۴۸، در تمام طول شبانه روز گزارش تخلفات از قبیل حفاری، لایروبی، کف شکنی غیر مجاز چاه، بهره برداری از چاه‌های فاقد پروانه و موارد دیگر را مطرح کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر