سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان:

سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان،قطب مدیریت پسماند در کشور است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت:امروز می‌توان ادعا کرد که سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان یک قطب مدیریت پسماند در کشور به‌شمار می‌رود و گزارشی از فعالیت‌های این سازمان به ریاست جمهوری ارائه خواهد شد.

رییس محیط زیست اصفهان
به گزارش خبرنگار اصفهان خبرگزاری موج

،احمدرضا لاهیجان‌زاده در آیین آغاز احداث و بهره‌برداری از پروژه‌های جدید سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان بیان داشت:خوشبختانه طی دو سال گذشته با کمک شهرداری و سایر نهادهای ذی‌ربط، روند خروج واحدهای آلاینده از اصفهان آغاز شده و حدود ۵۳ واحد ریخته‌گری تا پایان امسال به یک عرصه ۵۰ هکتاری که برای آنها در نظر گرفته شده منتقل می‌شوند.

وی اضافه کرد:حل مشکل اختصاص قطعه زمین برای انتقال صد واحد طلاسازی، پلمپ ۳۰۵ واحد آجر در شعاع ۵۰ کیلومتری شهر برای اولین بار، برخورد قانونی با ۳۰۰ واحد متخلف و نصب تجهیزات کنترل آلودگی در ۷۰ واحد صنعتی از دیگر اقدامات سال گذشته است.

 

مدیریت پسماند در اصفهان، مدیریتی هوشمند و مشارکت‌مبنا است

نایب رئیس و رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در ادامه آیین احداث و بهره‌برداری از پروژه‌های جدید سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت:امروز مدیریت پسماند در اصفهان، مدیریتی هوشمند،مشارکت‌مبنا ‌و مبتنی بر مدیریت سبز بوده و از چرخه‌ای صحیح برخوردار است که این امر نتیجه تلاش مدیران قبلی و فعلی مدیریت شهری است.

سیدامیر سامع اظهار کرد:تفکیک از مبداء، طرح اصپاک که تاکنون موفق به جذب بیش از ده هزار مشترک شده و راه‌اندازی سه خط تولید کود با ظرفیت هزار تن که استاندارد ملی ایران را در زمینه تولید کود دریافت کرده است، از اقدامات شاخص حوزه پسماند در اصفهان است.

وی افزود:طرح هاضم با ظرفیت ۵ تن آماده عقد قرارداد با پیمانکار است و فرایند تصفیه شیرابه برای اولین بار در کشور، در یک مجموعه کوچک در اصفهان درحال انجام است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر