سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

همزمان با دهه مبارک فجر ؛

۱۴۴ پروژه مسکونی برای مددجویان اصفهانی کلنگ زنی و واگذار می شود

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اصفهان گفت: همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ۱۴۴ پروژه مسکونی برای خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد استان اصفهان گلنگ زنی و واگذار خواهد شد.

مسکن مددجویان کمیته امداد
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، کریم زارع با تبریک فرارسیدن ایام الله دهه فجر، به ارائه گزارشی از عملکرد حوزه مسکن مددجویان این نهاد پرداخت و اظهار داشت: در این ایام کلنگ احداث ۱۰۴ پروژه مسکونی برای خانوارهای تحت حمایت به زمین زده خواهد شد و ۴۰ واحد مسکونی به مددجویان واگذار می شود.

وی با تاکید براینکه واگذاری هر واحد مسکونی به مددجویان، بلافاصله پس از احداث و تکمیل انجام می شود و در انتظار برنامه های مناسبتی نمی ماند، ادامه داد: امسال تاکنون ۵۵۰ واحد مسکونی احداث و تحویل خانواده های نیازمند شده و ۳۵۰ باب منزل در حال ساخت و تکمیل است که تا پایان سال تحویل خواهد شد، همچنین در این ایام نیز ۴۰ واحد مسکونی به مددجویان واگذار می شود.

 این مقام مسئول با اشاره به حجم عمده کلنگ زنی پروژه های احداث مسکن در ایام الله دهه فجر، افزود: کلنگ زنی تعداد ۱۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان شهرستان مبارکه و ۴ واحد دیگر در شهرستان های نطنز، لنجان، فلاورجان و دهاقان انجام خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان، اولویت تامین مسکن نیازمندان را با انگیزه پیشگیری از مهاجرت و پدیده حاشیه نشینی خواند و گفت: در حال حاضر ۴ هزار خانوار فاقد مسکن در روستاها تحت حمایت این نهاد هستند که امیدواریم با پروژه های در دست اجرا، تا دو سال آینده این مساله که از مهمترین دغدغه های مددجویان است را مرتفع سازیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر