سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

مدیر مهندسی آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد

اجرای آبیاری تحت‌فشار در ۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی استان اصفهان

مدیر مهندسی آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی اصفهان از اجرای آبیاری تحت فشار در ۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی استان اصفهان خبر داد.

سامانه آبیاری نوین

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، غلامرضا عشاقی گفت: آبیاری تحت‌فشار با بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در بیش از ۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی استان اصفهان در دست اجراست.

وی افزود: طرح‌های آبیاری تحت فشار در ۳ هزار و ۴۹۸ هکتار اراضی کشاورزی این استان در دست اجراست که به‌طور میانگین بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

غلامرضا عشاقی افزود: تاکنون ۶۹۰ میلیارد ریال اعتبار ملی و بیش از ۱۴۶ میلیارد ریال اعتبار استانی برای این اجرای طرح‌ها اختصاص یافته است.

وی گفت: با توجه به کمبود منابع آبی در استان و لزوم مصرف بهینه در آبیاری کشاورزی، اجرای هرچه بیشتر و فراگیرتر، طرح‌های آبیاری جدید و تحت فشار ضروری است.

مدیر مهندسی آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی اصفهان بیان کرد: افزایش قیمت تجهیزات مرتبط با سامانه‌های آبیاری تحت‌فشار، مشکل اساسی در اجرا بوده و لازم است میزان اعتبارات و تسهیلات این بخش بیشتر شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر