سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

رئیس پلیس راه استان اصفهان در گفتگو با موج خبرداد؛

۶۰ درصد تصادفات فوتی در ساعت ۱۶ الی ۲۲ رخ داده است

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان گفت: ۶۰ درصد از تصادفاتی که منجر به فوت هموطنان و همشهریان شده در ساعت ۱۶ الی ۲۲ حادث شده است.

تصادف

 سرهنگ اصغر زارع در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، بیان کرد: متاسفانه ۶۰ درصد تصادفات فوتی در ساعات ۱۶ تا ۲۲ طی خردادماه سال جاری در راه های برون شهری استان رخ داده است.

وی افزود: با توجه به گرمی هوا ، رانندگان و مسافران زمان سفر و ساعت تردد های خود را به سمت غروب آفتاب که وضعیت هوا در حالت خنکی است می برند که این موضوع باعث افزایش تردد و بی نظمی های ترافیکی در راه های استان به خصوص در شعاع ۳۰ کیلومتری شهرها شده است.

رییس پلیس راه استان اصفهان به مسافران و رانندگان توصیه کرد: با مدیریت زمان سفر و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی ، در ساعات اوج ترافیک از تردد و مسافرت های غیر ضروری اجتناب و قبل از شروع مسافرت ها حتما استراحت کافی را داشته باشند تا انشاالله سفری بدون حادثه را رقم بزنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر